Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kılıçdaroğlu’ndan Seçim döneminde provokasyon uyarısı

Seçim 21.04.2023 - 17:26, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1922+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu’ndan Seçim döneminde provokasyon uyarısı

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da ki saldırı girişimlerinin ardından yaptığı açıklamada 'Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da  kendisine yönelik saldırı girişimlerine ilişkin ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Videolu paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz" ifadelerini kullandı. Daha önce yaptığı Meclis Grup Toplantısı'ndaki konuşmasından bir kesit paylaşan Kılıçdaroğlu'nun söz konusu videosunda şu sözler yer alıyor: "Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir, o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir o para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz." 
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da ki saldırı girişimlerinin ardından yaptığı açıklamada 'Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da  kendisine yönelik saldırı girişimlerine ilişkin ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Videolu paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Daha önce yaptığı Meclis Grup Toplantısı'ndaki konuşmasından bir kesit paylaşan Kılıçdaroğlu'nun söz konusu videosunda şu sözler yer alıyor:

"Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir, o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir o para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.