Sitenin sağında bir giydirme reklam

14 Mayıs seçimlerinin ertesi günü okullar tatil edildi.

Eğitim 08.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1907+ kez okundu.
 

14 Mayıs seçimlerinin ertesi günü okullar tatil edildi.

Seçim dolayısıyla 15 Mayıs'ta okulların eğitime ara vereceği açıklandı.
Milli Eğitim Bakanı Özer, 15 Mayıs günü okulların tatil edildiğini açıkladı.   "Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz" diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız” açıklamasını yaptı.
Seçim dolayısıyla 15 Mayıs'ta okulların eğitime ara vereceği açıklandı.

Milli Eğitim Bakanı Özer, 15 Mayıs günü okulların tatil edildiğini açıkladı.

 

"Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz" diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.