Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muharrem İnce'nin teklifine Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

10.05.2023 - 10:31, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1860+ kez okundu.
 

Muharrem İnce'nin teklifine Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin 'Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim' sözlerine 'Biz yolumuza bakıyoruz' diyerek yanıt verdi.
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında “Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum” ifadesini kullanmıştı.  NTV canlı yayınında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'nin teklifiyle ilgili soruya "Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim" yanıtını verdi.
Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin 'Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim' sözlerine 'Biz yolumuza bakıyoruz' diyerek yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında “Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum” ifadesini kullanmıştı. 

NTV canlı yayınında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'nin teklifiyle ilgili soruya "Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim" yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.