Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma

Dünya 11.05.2023 - 18:41, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 2492+ kez okundu.
 

Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma

Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışmalar yaşanırken Azerbaycan 1, Ermenistan 3 askerinin yaralandığını duyurdu.
Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışma çıktı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı 1 askerinin, Ermenistan Savunma Bakanlığı ise 3 askerinin yaralandığını duyurdu. Çatışmaların başlamasına ilişkin iki taraf da birbirini suçladı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı sınırda Ermenistan ordusu mevzilerinden dün akşam saatlerinde Azerbaycan ordusunun yoğun ateş altına alındığını, Azerbaycan birliklerinin "gerekli müdahale tedbirlerinde bulunduğunu" kaydetti. Bakanlığın bir diğer açıklamasında da Ermenistan ordusunun ağır silahlar ve havan topları ile Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açmaya devam ettiği belirtildi. Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Ermenistan mevzilerinin bu sabah saat 06.00'dan itibaren Azerbaycan ordusunca ağır silahlar ve havan topları ateş altına alındığı, Ermenistan ordusunun "gerekli savunma ve önleyici tedbirleri aldığı" ifade edildi. Bakanlık Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın 10 Mayıs'ta Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine ateş açtığına ilişkin açıklamasınınsa "gerçek dışı" olduğunu kaydetti, Ermenistan ordusundan 3 askerin yaralandığını duyurdu.
Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışmalar yaşanırken Azerbaycan 1, Ermenistan 3 askerinin yaralandığını duyurdu.

Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışma çıktı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı 1 askerinin, Ermenistan Savunma Bakanlığı ise 3 askerinin yaralandığını duyurdu.

Çatışmaların başlamasına ilişkin iki taraf da birbirini suçladı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı sınırda Ermenistan ordusu mevzilerinden dün akşam saatlerinde Azerbaycan ordusunun yoğun ateş altına alındığını, Azerbaycan birliklerinin "gerekli müdahale tedbirlerinde bulunduğunu" kaydetti. Bakanlığın bir diğer açıklamasında da Ermenistan ordusunun ağır silahlar ve havan topları ile Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açmaya devam ettiği belirtildi.

Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Ermenistan mevzilerinin bu sabah saat 06.00'dan itibaren Azerbaycan ordusunca ağır silahlar ve havan topları ateş altına alındığı, Ermenistan ordusunun "gerekli savunma ve önleyici tedbirleri aldığı" ifade edildi. Bakanlık Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın 10 Mayıs'ta Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine ateş açtığına ilişkin açıklamasınınsa "gerçek dışı" olduğunu kaydetti, Ermenistan ordusundan 3 askerin yaralandığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.