Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kılıçdaroğlu: Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var

Gündem 12.05.2023 - 13:23, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1700+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu: Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul mitinginde izlettiği montajlanmış videoyu dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi'nde gençlerin sorularını yanıtladığı programda bir kez daha kullandı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için hazırlanan reklam filmine, PKK yöneticisi Murat Karayılan'ın görüntülerinin montajlanmasıyla oluşturulan bir videoyu gerçekmiş gibi izleten Erdoğan, "Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor, haydi diyor, o da haydi diyor" diye konuştu. Kılıçdaroğlu gençlere seslenerek yanıt verdi: Utanmadan... Kılıçdaroğlu Twitter hesabından montajlanmış görüntüyle, orijinal görüntünün yer aldığı haberi paylaşarak şunları yazdı: "Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır."

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul mitinginde izlettiği montajlanmış videoyu dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi'nde gençlerin sorularını yanıtladığı programda bir kez daha kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için hazırlanan reklam filmine, PKK yöneticisi Murat Karayılan'ın görüntülerinin montajlanmasıyla oluşturulan bir videoyu gerçekmiş gibi izleten Erdoğan, "Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor, haydi diyor, o da haydi diyor" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu gençlere seslenerek yanıt verdi: Utanmadan...

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından montajlanmış görüntüyle, orijinal görüntünün yer aldığı haberi paylaşarak şunları yazdı:

"Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.