Sitenin sağında bir giydirme reklam

200 bin gönüllü ile sandık başında olacak!

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.05.2023 - 18:32, Güncelleme: 17.05.2023 - 18:40 43863+ kez okundu.
 

200 bin gönüllü ile sandık başında olacak!

Oy ve Ötesi Derneği, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 150 bin gönüllü ile seçim günü sandıkların tümünden bilgi toplamayı hedefledi.
  Oy ve Ötesi Derneği, 200 bin gönüllü ile sandık başında olacak! Oy ve Ötesi Derneği, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 150 bin gönüllü ile seçim günü sandıkların tümünden bilgi toplamayı hedefledi.   Oy ve Ötesi Derneği, seçim 28 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik eğitimler, optik karakter tanıma teknolojili mobil uygulamaları üzerinden sandık verisi sağlama faaliyetleri yürütecek. 14 mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaklaşık 100 bin gönüllü ile sandık başında görev yapan Oy ve Ötesi Derneği, sosyal medya hesaplarıdan yeni gönüllü müşahit çağrısında bulundu. Yapılan sosyal medya çağrısında 14 mayıs tarihinde yapılan seçimde ülke genelinde 150 bin gönüllü ile görev yaparak ıslak imzalı tutanakları optik karakter tanıma teknolojili mobil uygulamaları üzerinden sandık verisi sağlama faaliyetleri yürütüldü.   Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kurulurken Oy ve Ötesi Derneği 28 mayıs günü yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde gönüllügörev yapmak üzere 150 gönüllüyü hedefledi. Oy ve Ötesi Derneği, Optik Karakter Tanıma (OCR) teknolojisi ile donatılmış bir mobil tutanak okuma uygulaması ile metin görüntülerini, uygulama tarafından okunabilen bir metin formatına dönüştüren OCR teknolojisi ile fotoğrafı çekilen sandık tutanaklarının verileri otomatik olarak sayısal hale getirilecek. Elde edilen bu veriler siyasi partiler ile paylaşılacak. 28 mayıs tarihinde yapılacak seçimde gönüllü görev almak için 18 mayıs güne kadar www.oyveotesi.org internet adresinden kayıt oluşturulabilecek. 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri’nde gönüllü olarak destek olmak isterseniz formu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. https://oyveotesi.org/kayit/
Oy ve Ötesi Derneği, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 150 bin gönüllü ile seçim günü sandıkların tümünden bilgi toplamayı hedefledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.