Sitenin sağında bir giydirme reklam

Patronların Ensesindeyiz'den iş cinayetini 'teknik arıza' diye duyuran bakanlığa yanıt

Emek 13.06.2023 - 16:36, Güncelleme: 13.06.2023 - 16:36 56320+ kez okundu.
 

Patronların Ensesindeyiz'den iş cinayetini 'teknik arıza' diye duyuran bakanlığa yanıt

Patronların Ensesindeyiz, işçi ölümünün ardından durdurulan seferleri 'teknik arıza' diye duyuran Marmaray'a 'Utanmazlığınız, lügatınız, düzeniniz batsın' diyerek tepki gösterdi.
İstanbul'da Marmaray Pendik-Ataköy seferini yapan tren Zeytinburnu-Yenimahalle arasında raylarda çalışan işçiye çarpması sonucu işçi olay yerinde hayatını kaybetmişti. Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray'ın Twitter hesabından, "Üzücü bir olay nedeniyle seferlerimiz gerçekleştirilememektedir" paylaşımı silinerek yeni bir paylaşımda, "Teknik bir sebeple Marmaray trenleri Kazlıçeşme-Ataköy arası tek yoldan işletilmekte, seferler bu nedenle gecikmeli olarak yapılmaktadır" denilmişti. Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı, olayın ardından durdurulan seferleri 'teknik arıza' diye duyuran Marmaray'a yanıt verdi. "Ulaştırma Bakanlığı lügatında teknik arıza" başlıklı yanıtta, "Marmaray hattında çalışan bir işçinin tren çarpması sonucu yaşamını yitirmesi.  Almadığınız iş güvenliği önlemleri ve rantiyeniz, 26 yaşında bir işçi arkadaşımızı aldı. Utanmazlığınız, lügatınız, düzeniniz batsın!" denildi.
Patronların Ensesindeyiz, işçi ölümünün ardından durdurulan seferleri 'teknik arıza' diye duyuran Marmaray'a 'Utanmazlığınız, lügatınız, düzeniniz batsın' diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'da Marmaray Pendik-Ataköy seferini yapan tren Zeytinburnu-Yenimahalle arasında raylarda çalışan işçiye çarpması sonucu işçi olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray'ın Twitter hesabından, "Üzücü bir olay nedeniyle seferlerimiz gerçekleştirilememektedir" paylaşımı silinerek yeni bir paylaşımda, "Teknik bir sebeple Marmaray trenleri Kazlıçeşme-Ataköy arası tek yoldan işletilmekte, seferler bu nedenle gecikmeli olarak yapılmaktadır" denilmişti.

Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı, olayın ardından durdurulan seferleri 'teknik arıza' diye duyuran Marmaray'a yanıt verdi.

" Ulaştırma Bakanlığı lügatında teknik arıza" başlıklı yanıtta, " Marmaray hattında çalışan bir işçinin tren çarpması sonucu yaşamını yitirmesi.  Almadığınız iş güvenliği önlemleri ve rantiyeniz, 26 yaşında bir işçi arkadaşımızı aldı. Utanmazlığınız, lügatınız, düzeniniz batsın!" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.