Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP Diyarbakır İl Örgütü'nden tehdit edilen gazeteci Bilal Güldem'e ziyaret

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.09.2023 - 12:13, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:13 20634+ kez okundu.
 

TKP Diyarbakır İl Örgütü'nden tehdit edilen gazeteci Bilal Güldem'e ziyaret

TKP Diyarbakır İl Örgütü, tarikatların çocuklarla yaptığı etkinliği paylaşması nedeniyle tehdit edilen ve hedef gösterilen gazeteci Bilal Güldem'e ziyarette bulundu.
TKP Diyarbakır İl Örgütü, Batman'da gericilerin faaliyetlerini paylaştığı için tehdit edilen gazeteci Bilal Güldem'i ziyaret etti.  Dicle Fırat Gazeteciler Derneğinde yapılan ziyarette, gazeteci Bilal Güldem, yaşadıklarını TKP Diyarbakır İl Örgütü temsilcileriyle paylaştı. Güldem, videoyu paylaştıktan sonra özellikle HÜDA-PAR ve AKP'yi takip eden kişilerin sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, avukatı aracılığıyla bunu yapan herkese dava açtığını, sürecin takipçisi olacağını belirtti. Tarikat ve cemaatlerin küçücük yaştaki çocukları hedef aldığına dikkat çeken TKP temsilcileri de, Bilal Güldem'in yaptığı paylaşımın önemli bir ifşa olduğunu ve gericiliğe karşı mücadelenin bugün daha da büyük bir önem arz ettiğini belirtti. TKP temsilcileri, Güldem'e kendisini bu süreçte desteklediklerini ve onu yalnız bırakmayacaklarını belirterek karanlığa karşı birlikte mücadelenin önemini vurguladılar.  Ne olmuştu? Gazeteci Bilal Güldem, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından "Görüntüler Batman'dan" ifadesiyle duyurduğu tarikat etkinliği paylaşımının ardından yüzlerce tehdit almıştı. Güldem, HÜDA-PAR'lı yöneticilerin ve avukatların yaptıkları paylaşımlarla hedef gösterilmişti. Söz konusu etkinlik, HÜDA-PAR'a yakınlığıyla bilinen "Kur'an Nesli Platformu Batman temsilciliği" tarafından her sene tekrar ediliyor.
TKP Diyarbakır İl Örgütü, tarikatların çocuklarla yaptığı etkinliği paylaşması nedeniyle tehdit edilen ve hedef gösterilen gazeteci Bilal Güldem'e ziyarette bulundu.

TKP Diyarbakır İl Örgütü, Batman'da gericilerin faaliyetlerini paylaştığı için tehdit edilen  gazeteci Bilal Güldem'i ziyaret etti. 

Dicle Fırat Gazeteciler Derneğinde yapılan ziyarette, gazeteci Bilal Güldem, yaşadıklarını TKP Diyarbakır İl Örgütü temsilcileriyle paylaştı.

Güldem, videoyu paylaştıktan sonra özellikle HÜDA-PAR ve AKP'yi takip eden kişilerin sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, avukatı aracılığıyla bunu yapan herkese dava açtığını, sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Tarikat ve cemaatlerin küçücük yaştaki çocukları hedef aldığına dikkat çeken TKP temsilcileri de, Bilal Güldem'in yaptığı paylaşımın önemli bir ifşa olduğunu ve gericiliğe karşı mücadelenin bugün daha da büyük bir önem arz ettiğini belirtti. TKP temsilcileri, Güldem'e kendisini bu süreçte desteklediklerini ve onu yalnız bırakmayacaklarını belirterek karanlığa karşı birlikte mücadelenin önemini vurguladılar. 

Ne olmuştu?

Gazeteci Bilal Güldem, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından "Görüntüler Batman'dan" ifadesiyle duyurduğu tarikat etkinliği paylaşımının ardından yüzlerce tehdit almıştı.

Güldem, HÜDA-PAR'lı yöneticilerin ve avukatların yaptıkları paylaşımlarla hedef gösterilmişti.

Söz konusu etkinlik, HÜDA-PAR'a yakınlığıyla bilinen "Kur'an Nesli Platformu Batman temsilciliği" tarafından her sene tekrar ediliyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.