Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Çanakkale Başkanlar Kurulu Toplandı

Yerel 14.09.2023 - 18:00, Güncelleme: 15.09.2023 - 01:00 21390+ kez okundu.
 

CHP Çanakkale Başkanlar Kurulu Toplandı

CHP Çanakkale İlçe Başkanları, Doğan Ateş başkanlığında toplanarak yerel seçimlere hazır olduklarını bildirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale ilçe başkanları, il başkanı Doğan ateş başkanlığında toplanarak örgüt seçimlerini ve  yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını değerlendirdi. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP  Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş, yaptığı yazılı açıklama da ilve ilçe örğütlerinintüm kademelerinin enerjileriyle yerel seçimlere hazır olduklarını bildirdi.
CHP Çanakkale İlçe Başkanları, Doğan Ateş başkanlığında toplanarak yerel seçimlere hazır olduklarını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale ilçe başkanları, il başkanı Doğan ateş başkanlığında toplanarak örgüt seçimlerini ve  yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi( CHP   Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş, yaptığı yazılı açıklama da ilve ilçe örğütlerinintüm kademelerinin enerjileriyle yerel seçimlere hazır olduklarını bildirdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.