Sitenin sağında bir giydirme reklam

İsrail saldırısını protesto eden vatandaşlara TOMA ile müdahale etti

Gündem 18.10.2023 - 09:18, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:18 46417+ kez okundu.
 

İsrail saldırısını protesto eden vatandaşlara TOMA ile müdahale etti

İsrail'in Gazze'de Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından Türkiye'de saldırıya tepki eylemleri yapıldı.
İsrail'in tam abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesine saldırısının ardından Türkiye'nin dört bir yanından eylem ve protesto haberi gelmeye başladı. İstanbul'da Konsolosluk önünde toplananlara biber gazı kullanılırken, Ankara, Adana ve bir çok kentte İsrail saldırısı protesto edildi. İstanbul'da TOMA'lı müdahale İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından binlerce vatandaş, akşam saatlerinde ellerinde Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluk binasının önünde toplanarak hastanenin bombalanmasına tepki gösteren vatandaşlar, İsrail aleyhine sloganlar attı, eylemcilere TOMA ile müdahale edildi. Konsolosluğu çevreleyen güvenlik bariyerlerini aşmak isteyen göstericilerle polis ekipleri arasında zaman zaman arbede yaşandı. Güvenlik güçleri kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Gösteri sırasında havai fişek ve taş da atıldı. Trafiğe kapatılan caddede çevik kuvvetin de aralarında bulunduğu polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, kalabalığın protestosu sabah saatlerinde sona erdi.   Ankara'da çevik kuvvet, protestoculara müdahale etti İsrail'in Gazze’deki hastaneye yönelik yüzlerce kişinin öldüğü İsrail saldırısının ardından Ankara'da bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısını protesto etti.  Protestoda "Allahu ekber" sloganları atıldı, sala okundu. Çevik kuvvet, protestoculara müdahale etti. Anka'nın aktardığına göre bazı vatandaşlar ABD bayrağı yaktı.     Adana'da ABD Konsolosluğu'na taşla saldırı İsrail'in abluka altındaki Gazze'de bulunan el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından Adana'da vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Adana Konsolosluğu önünde toplandı. Konuşmaların ardından bir grup konsolosluğu taşlayarak içeriye girmeye çalıştı. Polis kitleyi dağıttı.
İsrail'in Gazze'de Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından Türkiye'de saldırıya tepki eylemleri yapıldı.

İsrail'in tam abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesine saldırısının ardından Türkiye'nin dört bir yanından eylem ve protesto haberi gelmeye başladı.

İstanbul'da Konsolosluk önünde toplananlara biber gazı kullanılırken, Ankara, Adana ve bir çok kentte İsrail saldırısı protesto edildi.

İstanbul'da TOMA'lı müdahale

İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından binlerce vatandaş, akşam saatlerinde ellerinde Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluk binasının önünde toplanarak hastanenin bombalanmasına tepki gösteren vatandaşlar, İsrail aleyhine sloganlar attı, eylemcilere TOMA ile müdahale edildi.

Konsolosluğu çevreleyen güvenlik bariyerlerini aşmak isteyen göstericilerle polis ekipleri arasında zaman zaman arbede yaşandı. Güvenlik güçleri kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Gösteri sırasında havai fişek ve taş da atıldı.

Trafiğe kapatılan caddede çevik kuvvetin de aralarında bulunduğu polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, kalabalığın protestosu sabah saatlerinde sona erdi.

 

Ankara'da çevik kuvvet, protestoculara müdahale etti

İsrail'in Gazze’deki hastaneye yönelik yüzlerce kişinin öldüğü İsrail saldırısının ardından Ankara'da bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısını protesto etti. 

Protestoda "Allahu ekber" sloganları atıldı, sala okundu. Çevik kuvvet, protestoculara müdahale etti. Anka'nın aktardığına göre bazı vatandaşlar ABD bayrağı yaktı.

 

 

Adana'da ABD Konsolosluğu'na taşla saldırı

İsrail'in abluka altındaki Gazze'de bulunan el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından Adana'da vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Adana Konsolosluğu önünde toplandı.

Konuşmaların ardından bir grup konsolosluğu taşlayarak içeriye girmeye çalıştı. Polis kitleyi dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.