Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adıyaman'da 3 katlı bina korna sesiyle çöktü - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.10.2023 - 12:58, Güncelleme: 19.10.2023 - 12:58 361+ kez okundu.
 

Adıyaman'da 3 katlı bina korna sesiyle çöktü - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, depremde ağır hasar gören 3 katlı bina, yıkım esnasında iş makinasının korna sesiyle çöktü.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde ağır yıkıma neden olan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde devam eden yıkımlar esnasında 3 katlı bina iş makinasının çıkarttığı korna sesiyle çöktü. Hürriyet Mahallesi'nde ağır hasar alan binaların yıkımında bir başka binanın yıkımı yapıldığı esnada iş makinasının korka sesinden etkilenen bina kısmen çöktü. Çevreyi toz bulutu kaplarken, kısa süreli panik yaşandı. Binanın çökmesi ile etrafı saran toz bulutu, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.     Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, depremde ağır hasar gören 3 katlı bina, yıkım esnasında iş makinasının korna sesiyle çöktü.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde ağır yıkıma neden olan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde devam eden yıkımlar esnasında 3 katlı bina iş makinasının çıkarttığı korna sesiyle çöktü.
Hürriyet Mahallesi'nde ağır hasar alan binaların yıkımında bir başka binanın yıkımı yapıldığı esnada iş makinasının korka sesinden etkilenen bina kısmen çöktü. Çevreyi toz bulutu kaplarken, kısa süreli panik yaşandı. Binanın çökmesi ile etrafı saran toz bulutu, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.  
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.