Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP 'Filistin Açık Oturumu' düzenliyor

Dünya 23.11.2023 - 18:24, Güncelleme: 23.11.2023 - 18:28 36210+ kez okundu.
 

TKP 'Filistin Açık Oturumu' düzenliyor

Türkiye Komünist Partisi 2 Aralık'ta Ankara'da "Filistin Açık Oturumu" düzenliyor. Açık oturumda Kemal Okuyan, Engin Solakoğlu, Hasan Sivri, Musa Özuğurlu, Mustafa Kemal Erdemol konuşacak.
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 2 Aralık Cumartesi günü Ankara'da "Filistin Açık Oturumu" düzenliyor. Ankara Makina Mühendisleri Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'nde Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan açık oturumun açış konuşmasını TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan yapacak. 7 Ekim’e giden süreç, işgalin nereye evrildiği, emperyalizmin rolü, sermayedarların İsrail’de ne yaptığı, Filistin direnişinin aktörleri, medya ve dezenformasyon gibi pek çok başlığın konuşulacağı açık oturumun konuşmacıları emekli diplomat, TKP PM üyesi Engin Solakoğlu ile gazeteci-yazarlar Hasan Sivri, Musa Özuğurlu ve Mustafa Kemal Erdemol olacak. Açık oturumun tamamı 3 Aralık’ta TKP YouTube kanalından da izlenebilecek.   https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Ftkpninsesi%2Fstatus%2F1727583028707311814&widget=Tweet#:~:text=%3Cblockquote%20class%3D%22twitter,Copy%20Code  
Türkiye Komünist Partisi 2 Aralık'ta Ankara'da "Filistin Açık Oturumu" düzenliyor. Açık oturumda Kemal Okuyan, Engin Solakoğlu, Hasan Sivri, Musa Özuğurlu, Mustafa Kemal Erdemol konuşacak.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) 2 Aralık Cumartesi günü Ankara'da " Filistin Açık Oturumu" düzenliyor.

Ankara Makina Mühendisleri Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'nde Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan açık oturumun açış konuşmasını TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan yapacak.

7 Ekim’e giden süreç, işgalin nereye evrildiği, emperyalizmin rolü, sermayedarların İsrail’de ne yaptığı, Filistin direnişinin aktörleri, medya ve dezenformasyon gibi pek çok başlığın konuşulacağı açık oturumun konuşmacıları emekli diplomat, TKP PM üyesi Engin Solakoğlu ile gazeteci-yazarlar Hasan SivriMusa Özuğurlu ve Mustafa Kemal Erdemol olacak.

Açık oturumun tamamı 3 Aralık’ta TKP YouTube kanalından da izlenebilecek.

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Ftkpninsesi%2Fstatus%2F1727583028707311814&widget=Tweet#:~:text=%3Cblockquote%20class%3D%22twitter,Copy%20Code

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.