Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağanak ve fırtına Çanakkale'de hayatı olumsuz etkiledi: Deniz taştı, çatılar uçtu

Çevre (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.11.2023 - 08:18, Güncelleme: 26.11.2023 - 08:19 36188+ kez okundu.
 

Sağanak ve fırtına Çanakkale'de hayatı olumsuz etkiledi: Deniz taştı, çatılar uçtu

Çanakkale’de çatılar uçtu, denizde oluşan dalgalar kordon da taşkınlara neden oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından lodos ve sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Fırtına nedeniyle Çanakkale’de çatılar uçtu, denizde oluşan dalgalar kordon da taşkınlara neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü için 67 ile sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunmuştu. Meteoroloji'nin uyarısının ardından birçok ilde fırtına ve sağanak etkisini gösterdi. Türkiye’nin batısını etkisi altına alan şiddetli fırtına ve yağış, Çanakkale’de de hayatı olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.   Dev dalgalar yunus balığını kara vurdu Çanakkale merkez de ve ilçelerinde şiddetlifırtına sebebiyle çatılar uçtu,  Küçükkulu beldesinde bir yunus balığı karaya vurdu. Sahil şeridinde dalgalar metrelerce yükselirken; kuvvetli rüzgâr ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartları ulaşımı da engelledi. Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri geçici olarak durdurulurken, gece saatlerinde şiddetini arttıran sağanak ve fırtına nedeniyle Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.   Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine fırtına engeli   Çanakkale’de etkili olan fırtına gece boyunca etkisini gösterdi. Bölgede gün boyu etkili olan fırtına nedeniyle akşam saatlerinde Çanakkale Boğazı kuzeyden, güneye tek yönlü olarak gemi trafiğine kapatılmıştı. Çanakkale Liman Başkanlığı'nın olumsuz hava şartlarından dolayı aldığı kararla, Lapseki-Gelibolu hattındaki seferler geçici olarak durduruldu. Fırtının şiddetini gece daha çok arttırması üzerine Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.  
Çanakkale’de çatılar uçtu, denizde oluşan dalgalar kordon da taşkınlara neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından lodos ve sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Fırtına nedeniyle Çanakkale’de çatılar uçtu, denizde oluşan dalgalar kordon da taşkınlara neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü için 67 ile sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunmuştu. Meteoroloji'nin uyarısının ardından birçok ilde fırtına ve sağanak etkisini gösterdi.

Türkiye’nin batısını etkisi altına alan şiddetli fırtına ve yağış, Çanakkale’de de hayatı olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.

 

Dev dalgalar yunus balığını kara vurdu

Çanakkale merkez de ve ilçelerinde şiddetli fırtına sebebiyle çatılar uçtu,  Küçükkulu beldesinde bir yunus balığı karaya vurdu. Sahil şeridinde dalgalar metrelerce yükselirken; kuvvetli rüzgâr ve yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Olumsuz hava şartları ulaşımı da engelledi. Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri geçici olarak durdurulurken, gece saatlerinde şiddetini arttıran sağanak ve fırtına nedeniyle Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.

 

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine fırtına engeli

 

Çanakkale’de etkili olan fırtına gece boyunca etkisini gösterdi. Bölgede gün boyu etkili olan fırtına nedeniyle akşam saatlerinde Çanakkale Boğazı kuzeyden, güneye tek yönlü olarak gemi trafiğine kapatılmıştı. Çanakkale Liman Başkanlığı'nın olumsuz hava şartlarından dolayı aldığı kararla, Lapseki-Gelibolu hattındaki seferler geçici olarak durduruldu. Fırtının şiddetini gece daha çok arttırması üzerine Çanakkale boğazı gemi trafiğine kapatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.