Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ebrar Sitesi'nin de müteahhidine tahliye

Gündem 15.01.2024 - 19:45, Güncelleme: 15.01.2024 - 20:45 64092+ kez okundu.
 

Ebrar Sitesi'nin de müteahhidine tahliye

Yaklaşık 1400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin de müteahhidi olan Tepebaşı tahliye edildi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 60’tan fazla yurttaşın hayatını kaybettiği Hacı Ömer Apartmanı hakkında yürütülen soruşturmada bilirkişi, eksiklikleri tespit etmesine rağmen asli sorumlu bulamadı. Depremde yıkılması sonucu yaklaşık 1400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin de müteahhidi olan Tevfik Tepebaşı’nın, söz konusu bilirkişi raporunun ardından tahliye edildiği öğrenildi.
Yaklaşık 1400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin de müteahhidi olan Tepebaşı tahliye edildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 60’tan fazla yurttaşın hayatını kaybettiği Hacı Ömer Apartmanı hakkında yürütülen soruşturmada bilirkişi, eksiklikleri tespit etmesine rağmen asli sorumlu bulamadı.

Depremde yıkılması sonucu yaklaşık 1400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin de müteahhidi olan Tevfik Tepebaşı’nın, söz konusu bilirkişi raporunun ardından tahliye edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.