Sitenin sağında bir giydirme reklam

Felaketin yıldönümünde depremzedeler Defne'den seslendi: 'Sesimizi duyan olmadı'

Gündem 07.02.2024 - 09:34, Güncelleme: 07.02.2024 - 16:34 69383+ kez okundu.
 

Felaketin yıldönümünde depremzedeler Defne'den seslendi: 'Sesimizi duyan olmadı'

6 Şubat Maraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler için Defne Demokrasi Meydanı'nda toplanan yurttaşlar Sevgi Parkı'na yürüdü.
6 Şubat tarihli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da depremin yıldönümü nedeniyle sabaha karşı bir yürüyüş gerçekleştirildi. Defne Demokrasi meydanında toplanan depremzedeler Adnan Ezelsoy Sevgi Parkı'na yürüdü. Meşalelerle gerçekleşen yürüyüşte, "Sesimizi duyan olmadı" ve "Unutmadık, unutturmayacağız, affetmeyeceğiz" pankartları açıldı. Yürüyüş sırasında depremin meydana geldiği saat 04.17'de de bir saygı duruşu gerçekleştirildi. Adnan Ezelsoy Sevgi Parkı'na ulaşıldığında basın açıklaması yapıldı ardından da Asi Nehri'ne depremde yaşamını yitirenler için karanfil atıldı. Ardından belgesel gösterimi yapıldı.
6 Şubat Maraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler için Defne Demokrasi Meydanı'nda toplanan yurttaşlar Sevgi Parkı'na yürüdü.

6 Şubat tarihli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da depremin yıldönümü nedeniyle sabaha karşı bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Defne Demokrasi meydanında toplanan depremzedeler Adnan Ezelsoy Sevgi Parkı'na yürüdü. Meşalelerle gerçekleşen yürüyüşte, "Sesimizi duyan olmadı" ve "Unutmadık, unutturmayacağız, affetmeyeceğiz" pankartları açıldı.

Yürüyüş sırasında depremin meydana geldiği saat 04.17'de de bir saygı duruşu gerçekleştirildi. Adnan Ezelsoy Sevgi Parkı'na ulaşıldığında basın açıklaması yapıldı ardından da Asi Nehri'ne depremde yaşamını yitirenler için karanfil atıldı.

Ardından belgesel gösterimi yapıldı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.