Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adana Büyükşehir Belediyesinde Silahlı Saldırı

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.02.2024 - 12:41, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:29 46904+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediyesinde Silahlı Saldırı

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne silahlı saldırı düzenlendi.
Silahlı saldırganın özel kalem müdürlüğüne gelerek 6 el ateş ettiği, saldırıda  Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'ün ağır yaralandığı ve 3 kurşun isabet ettiği öğrenildi.   silahlı saldırı da 3 kurşun isabet ettiği özelKalem Müdürü Samet Güdük ağır yaralı olarak Medical Park  hastanesine kaldırıdı.   Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın ise Mikail G. isimli belediye çalışanı olduğu öne sürüldü. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.
Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne silahlı saldırı düzenlendi.

Silahlı saldırganın özel kalem müdürlüğüne gelerek 6 el ateş ettiği, saldırıda  Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'ün ağır yaralandığı ve 3 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

 

silahlı saldırı da 3 kurşun isabet ettiği özelKalem Müdürü Samet Güdük ağır yaralı olarak Medical Park  hastanesine kaldırıdı.

 

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın ise Mikail G. isimli belediye çalışanı olduğu öne sürüldü. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.