Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sarıçam'da işbirliği sağlanamadı adaylıktan çekildi!

Siyaset 17.02.2024 - 21:07, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:07 69432+ kez okundu.
 

Sarıçam'da işbirliği sağlanamadı adaylıktan çekildi!

DEVA Partili Cengiz Yalman: "Sarıçam için gönül veren tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde sıcak gelişmeler yaşanıyor.  Adana’daki istifa haberlerine bir yenisi de DEVA Partisi’nden geldi. Partisi tarafından, Sarıçam’da belediye başkan adayı gösterilen Cengiz Yalman, görevden çekildiğini açıkladı. Yalman, “Seçim süreci başladığı günden itibaren özellikle belirttiğim ve savunduğum Sarıçam’da yerel seçim işbirliğinin sağlanamadığını gördüğümden dolayı, DEVA partisi Sarıçam belediye başkan adaylığımdan çekiliyorum” ifadesini kullandı. Cengiz Yalman, “DEVA Partisi ilçe başkanıyken; ‘Sarıçam Belediye Başkan Adayı’ olmamda, birlikte yol yürüdüğümüz aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilatımıza ve Sarıçamlı hemşerilerime bu süre içerisinde desteklerinden dolayı şükranlarımı bildiririm. Sarıçam için gönül veren tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
DEVA Partili Cengiz Yalman: "Sarıçam için gönül veren tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde sıcak gelişmeler yaşanıyor.  Adana’daki istifa haberlerine bir yenisi de DEVA Partisi’nden geldi. Partisi tarafından, Sarıçam’da belediye başkan adayı gösterilen Cengiz Yalman, görevden çekildiğini açıkladı.

Yalman, “Seçim süreci başladığı günden itibaren özellikle belirttiğim ve savunduğum Sarıçam’da yerel seçim işbirliğinin sağlanamadığını gördüğümden dolayı, DEVA partisi Sarıçam belediye başkan adaylığımdan çekiliyorum” ifadesini kullandı.

Cengiz Yalman, “ DEVA Partisi ilçe başkanıyken; ‘ Sarıçam Belediye Başkan Adayı’ olmamda, birlikte yol yürüdüğümüz aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilatımıza ve Sarıçamlı hemşerilerime bu süre içerisinde desteklerinden dolayı şükranlarımı bildiririm. Sarıçam için gönül veren tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.