Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kış ortasında sokakta kaldılar!

Yaşam 18.02.2024 - 16:13, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:13 56410+ kez okundu.
 

Kış ortasında sokakta kaldılar!

Genç çift, derme çatma çadırda hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Adana’da 29 yaşındaki Berfedan Altın, ağabeyi tarafından kış ortasında; 9 aylık hamile olan ve ‘imam nihakı’ ile birlikte yaşadığı eşi Rukiye Doğan ile birlikte sokağa atıldı. Genç çift, derme çatma çadırda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Rukiye Doğan ve Berfedan Altın, geçtiğimiz yıl ‘imam nikahı’ ile evlenip, Altın’ın merkez ilçe Seyhan’a bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde yer alan ağabeyinin, müstakil evinin birinci katına yerleşti. Ancak çiftler arasında geçimsizlik yaşanmaya başlandı. Altın’ın ağabeyi, 5 ay önce kardeşi ve onun o dönem henüz 4 aylık hamile olan eşini evden ovdu. Maddi durumları iyi olmadığı için gidecek yerleri olmayan çift, mahalledeki boş bir araziye derme-çatma çadır kurdu; burayı hem ev, hem de bir manav dükkanına dönüştürdü.
Genç çift, derme çatma çadırda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Adana’da 29 yaşındaki Berfedan Altın, ağabeyi tarafından kış ortasında; 9 aylık hamile olan ve ‘imam nihakı’ ile birlikte yaşadığı eşi Rukiye Doğan ile birlikte sokağa atıldı. Genç çift, derme çatma çadırda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Rukiye Doğan ve Berfedan Altın, geçtiğimiz yıl ‘imam nikahı’ ile evlenip, Altın’ın merkez ilçe Seyhan’a bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde yer alan ağabeyinin, müstakil evinin birinci katına yerleşti. Ancak çiftler arasında geçimsizlik yaşanmaya başlandı.

Altın’ın ağabeyi, 5 ay önce kardeşi ve onun o dönem henüz 4 aylık hamile olan eşini evden ovdu. Maddi durumları iyi olmadığı için gidecek yerleri olmayan çift, mahalledeki boş bir araziye derme-çatma çadır kurdu; burayı hem ev, hem de bir manav dükkanına dönüştürdü.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.