Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP, Çanakkale’de seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim 20.02.2024 - 13:11, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:11 2964+ kez okundu.
 

TKP, Çanakkale’de seçim çalışmalarını sürdürüyor

TKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: 'Kâr amacı gütmeyen yaklaşım komünist belediyecilikle mümkün'
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar ve Çanakkale Belediye Mecli Üyesi Adayı Ercan Yücel: Ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracaklarını bildirdiler. TKP Çanakkale İl Örgütü olarak Çanakkale’de yaşanan sorunların uzun yıllardır takipçisi olduklarını ifade eden Hatem Su Bayar, seçim çalışmaları süresince bu sorunların her birini ayrı ayrı gündeme getireceklerini, komünist belediyecilik programı çerçevesinde çözümlerin olduğunu bildirdi. Çanakkale’de emekçi halkın kötünün iyisini seçmekten kurtarılacağını belirten TKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: piyasa ve rantın kader olmaktan çıkarılacağını kaydederek, komünist belediyecilik ilkeleriyle belediye kapılarının halka açılacağını ve belediye bütçesinin Sayıştay raporlarıyla eşgüdüm halinde her üç ayda bir halkla paylaşılacağını söyledi. TKP’nin mahallelerde kuracağı yerel meclisler eliyle emekçi halkın örgütlenmesini güçlendireceğini söyleyen Bayar, Çanakkale’nin kireçsiz çamursuz temiz içme suyu sorunu olmayan, ulaşım sorununu aşmış barınma-ısınma-eğitim güçlüklerinin sorun olmadığı bir yer haline gelmesinin TKP ile mümkün olduğunu belirtti. TKP yönetiminde belediyedeki taşeron işçiliğine son verileceğini söyleyen Bayar, Çanakkale’nin kolektif üretim kooperatiflerinin ancak TKP ile sağlanacağını vurguladı. 
TKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: 'Kâr amacı gütmeyen yaklaşım komünist belediyecilikle mümkün'

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar ve Çanakkale Belediye Mecli Üyesi Adayı Ercan Yücel: Ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracaklarını bildirdiler.

TKP Çanakkale İl Örgütü olarak Çanakkale’de yaşanan sorunların uzun yıllardır takipçisi olduklarını ifade eden Hatem Su Bayar, seçim çalışmaları süresince bu sorunların her birini ayrı ayrı gündeme getireceklerini, komünist belediyecilik programı çerçevesinde çözümlerin olduğunu bildirdi.


Çanakkale’de emekçi halkın kötünün iyisini seçmekten kurtarılacağını belirten TKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: piyasa ve rantın kader olmaktan çıkarılacağını kaydederek, komünist belediyecilik ilkeleriyle belediye kapılarının halka açılacağını ve belediye bütçesinin Sayıştay raporlarıyla eşgüdüm halinde her üç ayda bir halkla paylaşılacağını söyledi.

TKP’nin mahallelerde kuracağı yerel meclisler eliyle emekçi halkın örgütlenmesini güçlendireceğini söyleyen Bayar, Çanakkale’nin kireçsiz çamursuz temiz içme suyu sorunu olmayan, ulaşım sorununu aşmış barınma-ısınma-eğitim güçlüklerinin sorun olmadığı bir yer haline gelmesinin TKP ile mümkün olduğunu belirtti. TKP yönetiminde belediyedeki taşeron işçiliğine son verileceğini söyleyen Bayar, Çanakkale’nin kolektif üretim kooperatiflerinin ancak TKP ile sağlanacağını vurguladı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.