Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir Oldu.

Kadın (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.02.2024 - 14:32, Güncelleme: 21.02.2024 - 14:33 56406+ kez okundu.
 

TKP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir Oldu.

TKP: Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, 'Kâr amacı gütmeyen yaklaşım komünist belediyecilikle mümkün' dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi içinde  yeni yaklaşım modeli ile  ranta kapalı, sermayenin değil halkın çıkarlarını gözeten, halkın her ölçekte yönetime katıldığı, eşitlikçi bir yerel yönetim anlayışının benimseyeceği komünist belediyecilik ile yönetileceğini bildiren Türkiye Komünist Partisi (TKP)  Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, kamuoyun da “Komünist Başkan” olarak bilinen ve yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun uyguladığı, ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracaklarını bildirdi.   Mersin’de yaşayan birey olarak Mersin’de  yaşanan sorunların uzun yıllardır takipçisi olduğunu ifade eden büyükşehir belediyesi başkan adayı Av. Derya Demir, seçim çalışmaları süresince bu sorunların her birini ayrı ayrı gündeme getireceğini ve  komünist belediyecilik programı çerçevesinde çözüme kavuşturacağını söyledi. Mersin halkının ihtiyacı olan komünist esaslara dayalı, halkın kendisini ve kentini yönettiği şeffaf, demokratik halkçı belediyeciliği hedefleyen Demir, Mersin’de emekçi halkın kötünün iyisini seçmekten kurtarılacağını belirterek komünist belediyecilik ilkeleriyle belediye kapılarının halka açılacağını ve belediye bütçesinin sayıştay raporlarıyla eşgüdüm halinde her üç ayda bir halkla paylaşılacağını söyledi. TKP’nin mahallelerde kuracağı yerel meclisler eliyle emekçi halkın örgütlenmesini güçlendireceğini de belirten Demir, Mersin’in ulaşım sorununu aşmış barınma-ısınma-eğitim güçlüklerinin sorun olmadığı bir yer haline gelmesinin TKP ile mümkün olduğunu belirtti.   TKP yönetiminde belediyedeki taşeron işçiliğine son verileceğini söyleyen Türkiye Komünist Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, Mersin’de  kolektif üretim kooperatiflerinin ancak TKP ile sağlanacağını vurguladı. 
TKP: Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, 'Kâr amacı gütmeyen yaklaşım komünist belediyecilikle mümkün' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi içinde  yeni yaklaşım modeli ile  ranta kapalı, sermayenin değil halkın çıkarlarını gözeten, halkın her ölçekte yönetime katıldığı, eşitlikçi bir yerel yönetim anlayışının benimseyeceği komünist belediyecilik ile yönetileceğini bildiren Türkiye Komünist Partisi (TKP)  Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, kamuoyun da “Komünist Başkan” olarak bilinen ve yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun uyguladığı, ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracaklarını bildirdi.

 

Mersin’de yaşayan birey olarak Mersin’de  yaşanan sorunların uzun yıllardır takipçisi olduğunu ifade eden büyükşehir belediyesi başkan adayı Av. Derya Demir, seçim çalışmaları süresince bu sorunların her birini ayrı ayrı gündeme getireceğini ve  komünist belediyecilik programı çerçevesinde çözüme kavuşturacağını söyledi.

Mersin halkının ihtiyacı olan komünist esaslara dayalı, halkın kendisini ve kentini yönettiği şeffaf, demokratik halkçı belediyeciliği hedefleyen Demir, Mersin’de emekçi halkın kötünün iyisini seçmekten kurtarılacağını belirterek komünist belediyecilik ilkeleriyle belediye kapılarının halka açılacağını ve belediye bütçesinin sayıştay raporlarıyla eşgüdüm halinde her üç ayda bir halkla paylaşılacağını söyledi.

TKP’nin mahallelerde kuracağı yerel meclisler eliyle emekçi halkın örgütlenmesini güçlendireceğini de belirten Demir, Mersin’in ulaşım sorununu aşmış barınma-ısınma-eğitim güçlüklerinin sorun olmadığı bir yer haline gelmesinin TKP ile mümkün olduğunu belirtti.

 

TKP yönetiminde belediyedeki taşeron işçiliğine son verileceğini söyleyen Türkiye Komünist Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Derya Demir, Mersin’de  kolektif üretim kooperatiflerinin ancak TKP ile sağlanacağını vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.