Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP Adayı Handan Demiralp, Küçükkuya’da pazarın nabzını tuttu.

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.02.2024 - 19:05, Güncelleme: 24.02.2024 - 03:05 69615+ kez okundu.
 

TİP Adayı Handan Demiralp, Küçükkuya’da pazarın nabzını tuttu.

TİP Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp ve meclis üyesi adayları Küçükkuyu Cuma pazarını gezerek pazarın nabzını tutup, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlattı.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp seçim çalışmalarına hızlı başladı. yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği Demiralp’e en çok destek kadınlardan geldi. TİP Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp, siyasette kadın temsilini arttırmaya ve kadın yoksulluğu ile mücadeleye yönelik çalışmalarına ağırlık vereceğini, rantta ve rantiyecilere karşı aday olduğunu belirtti.   ÇİZMESİNİ GİYDİ SAHA ÇIKTI Kazdağlarının, denizle buluştuğu Küçükkuyu beldesinde yaşanan sıkıntıların çözümünün halkın katılımıyla olacağını ifade eden Demiralp, çizmelerini giyerek,  şiddetli yağmurda altında seçim çalışmalarına hızlı başlanğıç yaptı. Yağmurlu havaya aldırmadan pazarcı esnafının ve alışverişe gelen yurttaşlarından sorun vı sıkıntıların sorunlarını dinleyen belediye başkan adayı Handan Demiralp, yaptığı konuşmalarda:  “Küçükkuyu’da yaşayan her yurttaşın ve her canlının üzerinde hakkı olan doğal varlıklarımız, taşımız, toprağımız, denizimiz, ırmağımız bitmek bilmeyen, hak ve hukuk tanımayan bir kar hırsıyla talan edildi. Yaşanan bu sistematik şid detten enflasyon da payına düşeni aldı, Türk lirası eridi, iç ve dış borç katla- narak arttı. Ülke zenginliğinin asıl yaratıcısı emekçiler ise en temel barınma hakkından mahrum bırakıldı. Din; bu iktidarın elinde kendi suçlarını örtmeye, toplumun her kesimini, özellikle de kadınları baskı altına almanın bir aracı haline getirildi” dedi.   Modern kapalı pazar yeri talebi Küçükkuyu pazar yerinde satış yapan pazar esnafı ve yurttaşların yerel yönetimlerden talepleri hakkında görüşlerini alan başkan adayı Demiralp’ten en beldenin en önemli sorunlarından biri olan modern kapalı Pazar yeri ihtiyacı olduğu gözlenen pazarcı esnafı ve yurttaşlar kışın soğuk ve yağmur altında, yazın da güneşin kavurucu sıcağı altında büyük sıkıntılar yaşadıklarını ve hem alışverişe gelen yurttaşlar hem de pazarcı esnafının insani ihtiyaç olan tuvalet ihtiyacını dahi karşılayaadıklarını ve büyük sıkıntı yaşadıklarını bildirerek talep de bulundular.   Kepez Adayı Tutak’dan dayanışma ziyareti Türkiye İşçi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Ülkü Şimşek Tutak da Küçükkuyu’ya gelerek partisinin Küçükkuyu adayı Handan Demiralp’e seçim çalışmaları sırasında kadın dayanışması desteği verdi.
TİP Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp ve meclis üyesi adayları Küçükkuyu Cuma pazarını gezerek pazarın nabzını tutup, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlattı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp seçim çalışmalarına hızlı başladı. yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği Demiralp’e en çok destek kadınlardan geldi.

TİP Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Handan Demiralp, siyasette kadın temsilini arttırmaya ve kadın yoksulluğu ile mücadeleye yönelik çalışmalarına ağırlık vereceğini, rantta ve rantiyecilere karşı aday olduğunu belirtti.

 

ÇİZMESİNİ GİYDİ SAHA ÇIKTI

Kazdağlarının, denizle buluştuğu Küçükkuyu beldesinde yaşanan sıkıntıların çözümünün halkın katılımıyla olacağını ifade eden Demiralp, çizmelerini giyerek,  şiddetli yağmurda altında seçim çalışmalarına hızlı başlanğıç yaptı.

Yağmurlu havaya aldırmadan pazarcı esnafının ve alışverişe gelen yurttaşlarından sorun vı sıkıntıların sorunlarını dinleyen belediye başkan adayı Handan Demiralp, yaptığı konuşmalarda:  “Küçükkuyu’da yaşayan her yurttaşın ve her canlının üzerinde hakkı olan doğal varlıklarımız, taşımız, toprağımız, denizimiz, ırmağımız bitmek bilmeyen, hak ve hukuk tanımayan bir kar hırsıyla talan edildi. Yaşanan bu sistematik şid detten enflasyon da payına düşeni aldı, Türk lirası eridi, iç ve dış borç katla- narak arttı. Ülke zenginliğinin asıl yaratıcısı emekçiler ise en temel barınma hakkından mahrum bırakıldı. Din; bu iktidarın elinde kendi suçlarını örtmeye, toplumun her kesimini, özellikle de kadınları baskı altına almanın bir aracı haline getirildi” dedi.

 

Modern kapalı pazar yeri talebi

Küçükkuyu pazar yerinde satış yapan pazar esnafı ve yurttaşların yerel yönetimlerden talepleri hakkında görüşlerini alan başkan adayı Demiralp’ten en beldenin en önemli sorunlarından biri olan modern kapalı Pazar yeri ihtiyacı olduğu gözlenen pazarcı esnafı ve yurttaşlar kışın soğuk ve yağmur altında, yazın da güneşin kavurucu sıcağı altında büyük sıkıntılar yaşadıklarını ve hem alışverişe gelen yurttaşlar hem de pazarcı esnafının insani ihtiyaç olan tuvalet ihtiyacını dahi karşılayaadıklarını ve büyük sıkıntı yaşadıklarını bildirerek talep de bulundular.

 

Kepez Adayı Tutak’dan dayanışma ziyareti

Türkiye İşçi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Ülkü Şimşek Tutak da Küçükkuyu’ya gelerek partisinin Küçükkuyu adayı Handan Demiralp’e seçim çalışmaları sırasında kadın dayanışması desteği verdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.