Sitenin sağında bir giydirme reklam

Biz Mecliste muhalefeti iyi biliriz. Meclis Bizim İşimiz!

Seçim 29.03.2024 - 16:08, Güncelleme: 29.03.2024 - 22:20 36219+ kez okundu.
 

Biz Mecliste muhalefeti iyi biliriz. Meclis Bizim İşimiz!

31 Mart günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde belediye meclisi seçimlerinde de oy isteyen Cem Özcan: “Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz.” dedi.
Belediye Meclisi Seçimlerinde Oylar Tip'e! Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, yazılı açıklama yaparak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler de belediye meclisi için de oy istedi. 31 Mart günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde belediye meclisi seçimlerinde de oy isteyen Cem Özcan: “Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz.” dedi. Türkiye İşçi Partisi’nin 31 Mart'ta yerel seçimlere gideceğini hatırlatan Özcan; “31 Mart'ta sadece belde, ilçe ve Çanakkale’mizi  yönetecek olan başkanları seçmeyeceğiz. Aynı zamanda yerel yönetimlerin bel kemiği olan Belediye Meclislerine de temsilcilerimizi göndereceğiz. Yani bu seçimde hem Belediye Başkanlığı için hem de Belediye Meclisi üyeliği için oy kullanacağız. Belediye Meclisleri yapısı ve işleyişi gereği çok önemli görevler üstleniyor. Ülkemizde rantla, ihale dağıtmakla, kayırmacıkla birlikte anılan ve büyük hırsızlıkların merkezi haline getirilen belediyelerde bu tür yolsuzluklar hep Belediye Meclislerinden geçirilen kararlarla yapılıyor. İşte, bu nedenle halkın temsilcilerini Belediye Meclislerine seçmek her şeyden önemli. Belediye Meclisinde halkın temsilcisi olarak yer alan her üye ortaya çıkacak yolsuzluk girişimlerine dur diyecek ve suçları teşhir edecek. Aynı zamanda, katılım ilkesinin bir gereği olarak halkın sesini Belediye Meclisine taşıyacak. Türkiye işçi Partisi, belediye başkanı meclisi seçimlerinde de tüm halkımızın temsilcisi ve sözcüsü olmaya talip. Ranta, talana, kayırmacılığa, eşe dosta dağıtılan ihalelere, liyakat- siz kadrolaşmaya, bir kuruş bile olsa hırsızlığa, halkın kaynaklarının çarçur edilmesine karşı Türkiye İşçi Partisinin Belediye Meclisi üyeleri halkın çıkarlarını ve haklarını korumak üzere görev alacaklar. Ülkemizin kaynaklarını ve zenginliğini kendileri ve yandaşları için ganimet gibi gören rantçılar ile mücadele etmek üzere temsilcilerimiz Belediye Meclislerinde olacaklar. Vekillerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı gibi, Belediye Meclislerinde de iktidarın da muhalefetin de halkın çıkarlarına aykırı tek bir adım atmasına izin vermeyeceğiz. TBMM'de TİP'li vekillerin yaptığı gibi, Belediye Meclislerinde de kürsüyü halkın sesinin ve sözünün duyulması için kullanacağız. Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz. Ve en önemlisi, AKP ve onun türevleri ile Belediye Meclislerinde göğüs göğüse mücadele edeceğiz. Belediye Meclisi seçimlerinde oylar Türkiye İşçi Partisi’ne. Halkın belediyeleri için TİP Belediye Meclislerine. Biz Mecliste muhalefeti iyi biliriz. Meclis Bizim İşimiz! İfalerini kullandı.
31 Mart günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde belediye meclisi seçimlerinde de oy isteyen Cem Özcan: “Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Belediye Meclisi Seçimlerinde Oylar Tip'e!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, yazılı açıklama yaparak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler de belediye meclisi için de oy istedi.

31 Mart günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde belediye meclisi seçimlerinde de oy isteyen Cem Özcan: “Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Türkiye İşçi Partisi’nin 31 Mart'ta yerel seçimlere gideceğini hatırlatan Özcan; “31 Mart'ta sadece belde, ilçe ve Çanakkale’mizi  yönetecek olan başkanları seçmeyeceğiz. Aynı zamanda yerel yönetimlerin bel kemiği olan Belediye Meclislerine de temsilcilerimizi göndereceğiz. Yani bu seçimde hem Belediye Başkanlığı için hem de Belediye Meclisi üyeliği için oy kullanacağız. Belediye Meclisleri yapısı ve işleyişi gereği çok önemli görevler üstleniyor. Ülkemizde rantla, ihale dağıtmakla, kayırmacıkla birlikte anılan ve büyük hırsızlıkların merkezi haline getirilen belediyelerde bu tür yolsuzluklar hep Belediye Meclislerinden geçirilen kararlarla yapılıyor. İşte, bu nedenle halkın temsilcilerini Belediye Meclislerine seçmek her şeyden önemli. Belediye Meclisinde halkın temsilcisi olarak yer alan her üye ortaya çıkacak yolsuzluk girişimlerine dur diyecek ve suçları teşhir edecek. Aynı zamanda, katılım ilkesinin bir gereği olarak halkın sesini Belediye Meclisine taşıyacak. Türkiye işçi Partisi, belediye başkanı meclisi seçimlerinde de tüm halkımızın temsilcisi ve sözcüsü olmaya talip. Ranta, talana, kayırmacılığa, eşe dosta dağıtılan ihalelere, liyakat- siz kadrolaşmaya, bir kuruş bile olsa hırsızlığa, halkın kaynaklarının çarçur edilmesine karşı Türkiye İşçi Partisinin Belediye Meclisi üyeleri halkın çıkarlarını ve haklarını korumak üzere görev alacaklar. Ülkemizin kaynaklarını ve zenginliğini kendileri ve yandaşları için ganimet gibi gören rantçılar ile mücadele etmek üzere temsilcilerimiz Belediye Meclislerinde olacaklar.

Vekillerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı gibi, Belediye Meclislerinde de iktidarın da muhalefetin de halkın çıkarlarına aykırı tek bir adım atmasına izin vermeyeceğiz. TBMM'de TİP'li vekillerin yaptığı gibi, Belediye Meclislerinde de kürsüyü halkın sesinin ve sözünün duyulması için kullanacağız. Meclis'te TİP nasıl muhalefet edip iktidarın kabusu olduysa, Belediye Meclislerinde de her bir üyemizle yolsuzluklara geçit vermeyeceğiz. Ve en önemlisi, AKP ve onun türevleri ile Belediye Meclislerinde göğüs göğüse mücadele edeceğiz. Belediye Meclisi seçimlerinde oylar Türkiye İşçi Partisi’ne. Halkın belediyeleri için TİP Belediye Meclislerine. Biz Mecliste muhalefeti iyi biliriz. Meclis Bizim İşimiz! İfalerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.