Sitenin sağında bir giydirme reklam

'Milli irade gaspı söz konusu'

Gündem 01.04.2024 - 07:10, Güncelleme: 01.04.2024 - 07:11 55945+ kez okundu.
 

'Milli irade gaspı söz konusu'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da seçimde "milli irade gaspı" yaşandığı açıklamasını yaptı.
CHP Genel Başkanı Özel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde "doğrudan Hatay Valisinin müdahil olduğu bir usulsüzlük" olduğunu belirtti. Özel, X hesabından yaptığı açıklamada “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, doğrudan Hatay Valisi’nin müdahil olduğu bir usulsüzlük, bir milli irade gaspı söz konusudur. Çok sayıda milletvekilimizi görevlendirdik, Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yüzde 44,47 oy oranıyla AKP'nin adayı Mehmet Öntürk kazanırken, CHP'nin yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Lütfü Savaş yüzde 43,97 oy oranıyla kaybetmiş görünüyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da seçimde "milli irade gaspı" yaşandığı açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Özel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde "doğrudan Hatay Valisinin müdahil olduğu bir usulsüzlük" olduğunu belirtti.

Özel, X hesabından yaptığı açıklamada “ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, doğrudan Hatay Valisi’nin müdahil olduğu bir usulsüzlük, bir milli irade gaspı söz konusudur. Çok sayıda milletvekilimizi görevlendirdik, Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yüzde 44,47 oy oranıyla AKP'nin adayı Mehmet Öntürk kazanırken, CHP'nin yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Lütfü Savaş yüzde 43,97 oy oranıyla kaybetmiş görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.