Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ceyhan'da belediye işçileri 1 Mayıs'ta işten atıldı

Emek 01.05.2024 - 09:23, Güncelleme: 01.05.2024 - 09:24 69035+ kez okundu.
 

Ceyhan'da belediye işçileri 1 Mayıs'ta işten atıldı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde seçimlerden sonra 400 işçi işten çıkarıldı.
31 Mart seçimlerinde CHP'nin kazandığı Adana'nın Ceyhan Belediyesi seçimden sonra 400 işçiyi işten çıkaracağını ilan ederek gündeme geldi. Belediye Başkanı Kadir Aydar, "400 kişinin maaşını ödemek için belediye başkanı seçilmedim. Ben Ceyhan'a hizmet için başkan seçildim. Bu saatten sonra belediyede gereğinden fazla personel çalışmayacak” ifadelerine yer verirken işten çıkarılan 400 işçi ise töhmet altında bırakıldıklarını ifade etti.  287 işçinin şu ana kadar işten çıkarıldığı bilgisi kamuoyuna yansırken sayının 400'e ulaşması bekleniyor.  31 Mart'ta göreve gelen ve 400 işçiyi işten çıkaran Kadir Aydar'ın duyurduğu projelerden birisi de belediye binasının yıkılıp yerine otel yapılması oldu.   'Adımızı ATM memuruna, kartçıya çıkardılar' Çalışanların belediye tarafından zan altında bırakıldığını ifade eden işçiler "Adımızı ATM memuruna, kartçıya çıkardılar, öyle bir algı oluşturdular. Oysa deprem zamanı hepimiz sahalardaydık. Seçilen belediye meclis üyeleri kendi adamlarını sokmak için kulis yapıyor. Ama olan da bu belediyenin kendi evlatlarına oluyor" diyor.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde seçimlerden sonra 400 işçi işten çıkarıldı.

31 Mart seçimlerinde CHP'nin kazandığı Adana'nın Ceyhan Belediyesi seçimden sonra 400 işçiyi işten çıkaracağını ilan ederek gündeme geldi. Belediye Başkanı Kadir Aydar, "400 kişinin maaşını ödemek için belediye başkanı seçilmedim. Ben Ceyhan'a hizmet için başkan seçildim. Bu saatten sonra belediyede gereğinden fazla personel çalışmayacak” ifadelerine yer verirken işten çıkarılan 400 işçi ise töhmet altında bırakıldıklarını ifade etti. 

287 işçinin şu ana kadar işten çıkarıldığı bilgisi kamuoyuna yansırken sayının 400'e ulaşması bekleniyor. 

31 Mart'ta göreve gelen ve 400 işçiyi işten çıkaran Kadir Aydar'ın duyurduğu projelerden birisi de belediye binasının yıkılıp yerine otel yapılması oldu.

 

'Adımızı ATM memuruna, kartçıya çıkardılar'

Çalışanların belediye tarafından zan altında bırakıldığını ifade eden işçiler "Adımızı ATM memuruna, kartçıya çıkardılar, öyle bir algı oluşturdular. Oysa deprem zamanı hepimiz sahalardaydık. Seçilen belediye meclis üyeleri kendi adamlarını sokmak için kulis yapıyor. Ama olan da bu belediyenin kendi evlatlarına oluyor" diyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.