Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türkiye’de LGS heyecanı

02.06.2024 - 09:21, Güncelleme: 02.06.2024 - 09:21 129 kez okundu.
 

Türkiye’de LGS heyecanı

8. sınıf öğrencilerin girdiği Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı başladı. Yaklaşık 1 milyon öğrenci, LGS sınavında ter döküyor.ANKARA (İGFA) - Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı, tüm yurtta başladı. 1 milyon civarında 8. Sınıf öğrencileri, istedikleri liseye girebilmek için yarışıyor. Adrese dayalı yerel yerleştirme ile sınava giren öğrenciler, 3 bin 891 okulda ter döküyor. Merkezi sınavın birinci oturumu 09.30’da başladı ve ikinci oturum ise 11.30'da başlayacak. İki oturumda toplam seçmeli 90 soruya öğrenciler cevap verecek. Her oturumun sınav süresi 75 dakika olacak.

8. sınıf öğrencilerin girdiği Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı başladı. Yaklaşık 1 milyon öğrenci, LGS sınavında ter döküyor.

ANKARA (İGFA) - Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı, tüm yurtta başladı. 1 milyon civarında 8. Sınıf öğrencileri, istedikleri liseye girebilmek için yarışıyor.

Adrese dayalı yerel yerleştirme ile sınava giren öğrenciler, 3 bin 891 okulda ter döküyor.

Merkezi sınavın birinci oturumu 09.30’da başladı ve ikinci oturum ise 11.30'da başlayacak.

İki oturumda toplam seçmeli 90 soruya öğrenciler cevap verecek. Her oturumun sınav süresi 75 dakika olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.