Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adana’da İlginç Çırak İlanı: "5 Üzeri Zayıflar Tercihimizdir"

Ekonomi 07.06.2024 - 08:43, Güncelleme: 07.06.2024 - 17:43 65467+ kez okundu.
 

Adana’da İlginç Çırak İlanı: "5 Üzeri Zayıflar Tercihimizdir"

Adana’da bir bisiklet bakım atölyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: "Doğa Bisiklet öğrenci alımlarına başlamıştır. Not: 5 üzeri zayıflar tercihimizdir" dedi.
İş ararken karşılaştığınız tüm ilanları unutun. Bu ilanların benzerine daha önce denk gelmediğinize emin olabilirsiniz. İşte başka ülkede yaşayamam dedirtecek türden birbirinden komik ve ilginç iş ilanı... Okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatilini çalışarak hem aile bütçesine katkı sağlamak hem de okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çocuklar için ilginç bir çırak ilanı görenleri gülümsetti.   Adana’da bir bisiklet bakım atölyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: "Doğa Bisiklet öğrenci alımlarına başlamıştır. Not: 5 üzeri zayıflar tercihimizdir" dedi. Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde faaliyet gösteren Doğa Bisiklet'in sahibi Tekin Güleken, son yıllarda mesleği öğretecek ve kendisine yardımcı olacak çırak bulmakta zorlandığını belirtti. 2023-2024 eğitim öğretim döneminin tamamlanmasının ardından çırak alımı için ilan yayınladığını söyleyen Güleken, çocukların mesleki deneyimlerini ortaya çıkarmak istediklerini ifade etti. Karnelerinde 5 ve üzerinde zayıf alan öğrencilerin zanaatkar olma potansiyeline sahip olduklarını vurgulayan Güleken, mesleklerin yaşayabilmesi için çırak sayısının artması gerektiğini belirtti.
Adana’da bir bisiklet bakım atölyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: "Doğa Bisiklet öğrenci alımlarına başlamıştır. Not: 5 üzeri zayıflar tercihimizdir" dedi.

İş ararken karşılaştığınız tüm ilanları unutun. Bu ilanların benzerine daha önce denk gelmediğinize emin olabilirsiniz. İşte başka ülkede yaşayamam dedirtecek türden birbirinden komik ve ilginç iş ilanı...

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatilini çalışarak hem aile bütçesine katkı sağlamak hem de okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çocuklar için ilginç bir çırak ilanı görenleri gülümsetti.

 

Adana’da bir bisiklet bakım atölyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: " Bisiklet " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Doğa Bisiklet öğrenci alımlarına başlamıştır. Not: 5 üzeri zayıflar tercihimizdir" dedi.

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde faaliyet gösteren Doğa Bisiklet'in sahibi Tekin Güleken, son yıllarda mesleği öğretecek ve kendisine yardımcı olacak çırak bulmakta zorlandığını belirtti. 2023-2024 eğitim öğretim döneminin tamamlanmasının ardından çırak alımı için ilan yayınladığını söyleyen Güleken, çocukların mesleki deneyimlerini ortaya çıkarmak istediklerini ifade etti. Karnelerinde 5 ve üzerinde zayıf alan öğrencilerin zanaatkar olma potansiyeline sahip olduklarını vurgulayan Güleken, mesleklerin yaşayabilmesi için çırak sayısının artması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.