Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ezine’de Kayıp Çocuk 15 Saat Sonra Bulundu

Gündem 09.09.2024 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2024 - 12:02 38642 kez okundu.
 

Ezine’de Kayıp Çocuk 15 Saat Sonra Bulundu

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde kaybolan 12 yaşındaki Resul Guliyev, kaybolduktan 15 saat sonra evinden 7 kilometre uzaklıkta sağ salim bulundu.
Olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Resul Guliyev, sabah ailesiyle birlikte okula gittikten sonra kayboldu. Öğleden sonra çocuklarından haber alamayan aile, durumu yetkililere bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Son olarak saat 16.15'te köydeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, jandarma, AFAD, UMKE ve AKUT ekipleri arama çalışmalarına başladı. Güvenlik kameraları titizlikle incelendiğinde Resul'ün köy çıkışındaki bir kamerada görüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine köy içi ve çevresinde geniş çaplı bir arama başlatıldı. Gece boyu süren arama çalışmalarının ardından sabah saatlerinde sevindirici haber geldi. Resul Guliyev, kaybolduktan 15 saat sonra Bozcaalan mevkiinde, evinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bir tarlada, ağacın tepesinde uyurken bulundu. Jandarma ekipleri, çocuğu ailesine teslim etti. Resul’ü gören annesi Yakut Askerova, gözyaşlarını tutamayarak, "Ben sensiz perişanım, sabaha kadar uyumadım seni bekledim" diyerek oğluna sarıldı. Sağlık ekipleri, Resul’ü kontrol amaçlı hastaneye sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde kaybolan 12 yaşındaki Resul Guliyev, kaybolduktan 15 saat sonra evinden 7 kilometre uzaklıkta sağ salim bulundu.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Resul Guliyev, sabah ailesiyle birlikte okula gittikten sonra kayboldu. Öğleden sonra çocuklarından haber alamayan aile, durumu yetkililere bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Son olarak saat 16.15'te köydeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, jandarma, AFAD, UMKE ve AKUT ekipleri arama çalışmalarına başladı. Güvenlik kameraları titizlikle incelendiğinde Resul'ün köy çıkışındaki bir kamerada görüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine köy içi ve çevresinde geniş çaplı bir arama başlatıldı.

Gece boyu süren arama çalışmalarının ardından sabah saatlerinde sevindirici haber geldi. Resul Guliyev, kaybolduktan 15 saat sonra Bozcaalan mevkiinde, evinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bir tarlada, ağacın tepesinde uyurken bulundu. Jandarma ekipleri, çocuğu ailesine teslim etti. Resul’ü gören annesi Yakut Askerova, gözyaşlarını tutamayarak, "Ben sensiz perişanım, sabaha kadar uyumadım seni bekledim" diyerek oğluna sarıldı.

Sağlık ekipleri, Resul’ü kontrol amaçlı hastaneye sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.