Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Artar, ECLAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Gündem 16.09.2024 - 10:55, Güncelleme: 16.09.2024 - 15:55 5866 kez okundu.
 

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Artar, ECLAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Doç. Dr. Mustafa Artar, Avrupa Peyzaj Mimarlığı Okulları Konseyi (ECLAS) yönetim kuruluna seçildi.
Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi ve Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneği yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Mustafa Artar, Avrupa Peyzaj Mimarlığı Okulları Konseyi (ECLAS) yönetim kuruluna seçildi. Artar, önümüzdeki 3 yıl boyunca ECLAS yönetim kurulunda görev alacak. ECLAS, Avrupa'daki peyzaj mimarlığı eğitimi veren okulların koordinasyonunu ve iş birliğini sağlayan önemli bir kuruluş olarak biliniyor. Doç. Dr. Artar'ın bu göreve seçilmesi, Türkiye'deki peyzaj mimarlığı eğitimi ve mesleğinin uluslararası düzeyde tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Artar, hem akademik kariyeri hem de sektördeki çalışmalarıyla dikkat çeken bir isim olarak tanınıyor. Yeni göreviyle birlikte Avrupa genelinde peyzaj mimarlığı eğitiminin geliştirilmesi için önemli projelere katkı sunması bekleniyor.
Doç. Dr. Mustafa Artar, Avrupa Peyzaj Mimarlığı Okulları Konseyi (ECLAS) yönetim kuruluna seçildi.

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi ve Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneği yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Mustafa Artar, Avrupa Peyzaj Mimarlığı Okulları Konseyi (ECLAS) yönetim kuruluna seçildi. Artar, önümüzdeki 3 yıl boyunca ECLAS yönetim kurulunda görev alacak.

ECLAS, Avrupa'daki peyzaj mimarlığı eğitimi veren okulların koordinasyonunu ve iş birliğini sağlayan önemli bir kuruluş olarak biliniyor. Doç. Dr. Artar'ın bu göreve seçilmesi, Türkiye'deki peyzaj mimarlığı eğitimi ve mesleğinin uluslararası düzeyde tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak.

Artar, hem akademik kariyeri hem de sektördeki çalışmalarıyla dikkat çeken bir isim olarak tanınıyor. Yeni göreviyle birlikte Avrupa genelinde peyzaj mimarlığı eğitiminin geliştirilmesi için önemli projelere katkı sunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.