Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adana'da Kadınlar süslenip bisiklet sürdü

Kadın 18.09.2023 - 13:51, Güncelleme: 18.09.2023 - 14:01 57063+ kez okundu.
 

Adana'da Kadınlar süslenip bisiklet sürdü

Birçok farklı ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Adana’da renkli anlara sahne oldu.
Adana'da düzenlenen 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'nda, bisikletlerini çiçek ve balonlarla süsleyen kadınlar, şehir  turu attı. Etkinliğe çok sayıda kadın bisikletçi katılırken, bazı erkek bisikletçiler de destek verdi. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 32 ülke 200 şehirde eş zamanlı düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Adana'da da kadınlar, sosyal medya üzerinden örgütlendi. Çok sayıda kadın bisikletçi, Uğur Mumcu Meydanı'nda biraraya geldi. Bisikletlerini çiçek ve balonlarla süsleyen kadınlar, şarkılar söyleyip eğlendi. Çocuklar ve erkeklerin de kadınlara eşlik ettiği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı. Süslü Kadılar Bisiklet Turu Adana koordinatörü Ezo Üge "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu"nun sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek için bir farkındalık eylemi olarak adlandırıldığını ve bu yıl 32 ülke, 200 şehirde eş zamanlı düzenlendiğini bildirerek, bağımsız bir taban hareketi olan Süslü Kadılar Bisiklet Turu,  bisiklet sürmenin özgürleştirdiğini hatırlamak, şehirlerde daha fazla kadının bisikletli ulaşımı seçmesini özendirmek amacıyla 2013 yılından bu yana düzendiğini söyledi.
Birçok farklı ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Adana’da renkli anlara sahne oldu.

Adana'da düzenlenen 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'nda, bisikletlerini çiçek ve balonlarla süsleyen kadınlar, şehir  turu attı. Etkinliğe çok sayıda kadın bisikletçi katılırken, bazı erkek bisikletçiler de destek verdi.

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 32 ülke 200 şehirde eş zamanlı düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Adana'da da kadınlar, sosyal medya üzerinden örgütlendi. Çok sayıda kadın bisikletçi, Uğur Mumcu Meydanı'nda biraraya geldi. Bisikletlerini çiçek ve balonlarla süsleyen kadınlar, şarkılar söyleyip eğlendi. Çocuklar ve erkeklerin de kadınlara eşlik ettiği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

Süslü Kadılar Bisiklet Turu Adana koordinatörü Ezo Üge "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu"nun sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek için bir farkındalık eylemi olarak adlandırıldığını ve bu yıl 32 ülke, 200 şehirde eş zamanlı düzenlendiğini bildirerek, bağımsız bir taban hareketi olan Süslü Kadılar Bisiklet Turu,   bisiklet sürmenin özgürleştirdiğini hatırlamak, şehirlerde daha fazla kadının bisikletli ulaşımı seçmesini özendirmek amacıyla 2013 yılından bu yana düzendiğini söyledi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.