Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinden Destek

Yerel 14.09.2023 - 17:10, Güncelleme: 14.09.2023 - 17:11 56351+ kez okundu.
 

Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinden Destek

Adana Büyükşehir Belediyesinin haftalık yayın yapan gazeteler ile internet medyasını YOK saymaları tepki gösteren, Yerel Medya Güç Birliği Platformuna, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti ve MHP’li grup başkanları destek verdi.
Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinden Destek Altın Koza Film Festivali için Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına ulusal ve yerel günlük gazeteleri davet ederek, haftalık yayın yapan gazeteler ile internet medyasını YOK saymasına tepki gösteren Yerel Medya Güç Birliği Platformuna, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti ve MHP’li grup başkanları destek verdi. Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı son meclis toplantısında gündem dışı söz alan Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Vedat Gündoğan, haftalık yayın yapan gazeteler ve internet medyasına yönelik akreditasyon sınırlamasının doğru olmadığını belirterek, “Bir kente yaşayanlar yapılan etkinlikte mutlu değil ve o etkinliğe tepkigösteriyorsa bu etkiliğin Türkiye’ye mal olmasının da bir anlamı yok. Altın Koza Film Festivalininde günlük, haftalık, aylık yaypın yapan yerel gazeteler ile internet medyasına uygulanan akreditasyon sınırlaması doğru değil. Altın Koza Film Festivali yönetim kurulu yerel basını dilenci gibi değerlendirmesin. Yerel basın belediyemizi veya meclisimi eleştirdi diye onların haklarını öteleyeceğiz, kör bakacağız anlamına gelmez. Yerel basın Altın Koza Film Festivalininde gerekli ilğiyi görmezse kime ne ödenmiş, yerel basın neden dışarı atılmış soracağız. Cevabını da hep beraber paylaşacağız. Yerel basını akreditasyon sınırlaması ile terbiye etmeyelim.” Şeklinde konuştu.   Gazeteciler meclisi protesto etti 30. Altın Koza Film Festivalinde haftalık yayın yapan gazeteler ve internet medyasına yönelik akreditosyon sınırlamasına reklam bütçesi oluşturulmamasına tepki gösteren Yerel Medya Güç Birliği Platformu bileşeni gazeteciler, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı son toplantısını alkışlarla protesto edeek salonu terk ettiler.
Adana Büyükşehir Belediyesinin haftalık yayın yapan gazeteler ile internet medyasını YOK saymaları tepki gösteren, Yerel Medya Güç Birliği Platformuna, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti ve MHP’li grup başkanları destek verdi.

Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinden Destek

Altın Koza Film Festivali için Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına ulusal ve yerel günlük gazeteleri davet ederek, haftalık yayın yapan gazeteler ile internet medyasını YOK saymasına tepki gösteren Yerel Medya Güç Birliği Platformuna, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti ve MHP’li grup başkanları destek verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı son meclis toplantısında gündem dışı söz alan Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Vedat Gündoğan, haftalık yayın yapan gazeteler ve internet medyasına yönelik akreditasyon sınırlamasının doğru olmadığını belirterek, “Bir kente yaşayanlar yapılan etkinlikte mutlu değil ve o etkinliğe tepkigösteriyorsa bu etkiliğin Türkiye’ye mal olmasının da bir anlamı yok. Altın Koza Film Festivalininde günlük, haftalık, aylık yaypın yapan yerel gazeteler ile internet medyasına uygulanan akreditasyon sınırlaması doğru değil. Altın Koza Film Festivali yönetim kurulu yerel basını dilenci gibi değerlendirmesin. Yerel basın belediyemizi veya meclisimi eleştirdi diye onların haklarını öteleyeceğiz, kör bakacağız anlamına gelmez. Yerel basın Altın Koza Film Festivalininde gerekli ilğiyi görmezse kime ne ödenmiş, yerel basın neden dışarı atılmış soracağız. Cevabını da hep beraber paylaşacağız. Yerel basını akreditasyon sınırlaması ile terbiye etmeyelim.” Şeklinde konuştu.

 

Gazeteciler meclisi protesto etti

30. Altın Koza Film Festivalinde haftalık yayın yapan gazeteler ve internet medyasına yönelik akreditosyon sınırlamasına reklam bütçesi oluşturulmamasına tepki gösteren Yerel Medya Güç Birliği Platformu bileşeni gazeteciler, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı son toplantısını alkışlarla protesto edeek salonu terk ettiler.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.