Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP Adana'da elindeki 3 belediyeyi de kaybetti

Gündem 01.04.2024 - 10:24, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:04 56066+ kez okundu.
 

AKP Adana'da elindeki 3 belediyeyi de kaybetti

AKP Adana'da elindeki Aladağ, Tufanbeyli ve Yüreğir ilçelerini de kaybetti, hiçbir ilçede kazanamadı.
31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Zeydan Karalar yüzde 46,54 oy oranıyla yeniden kazandı. Büyükşehir, Yüreğir ve Seyhan’da oldukça iddalı olan AKP Adana'da hiçbir ilçede kazanamadı, elindeki 3 belediyeyi de kaybetti. AKP yönetimindeki Aladağ, Tufanbeyli ve Yüreğir ilçelerinde belediye başkanlıkları CHP'ye geçti. Resmi olmayan sonuçlara göre Saimbeyli'de bağımsız aday, Feke'de Yeniden Refah Partisi, Kozan, Karaisalı, Pozantı ve Sarıçam'da MHP, Aladağ, İmamoğlu, Ceyhan, Çukurova, Yüreğir, Seyhan, Karataş, Yumurtalık'ta CHP adayları kazandı.
AKP Adana'da elindeki Aladağ, Tufanbeyli ve Yüreğir ilçelerini de kaybetti, hiçbir ilçede kazanamadı.

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Zeydan Karalar yüzde 46,54 oy oranıyla yeniden kazandı.

Büyükşehir, Yüreğir ve Seyhan’da oldukça iddalı olan AKP Adana'da hiçbir ilçede kazanamadı, elindeki 3 belediyeyi de kaybetti.

AKP yönetimindeki Aladağ, Tufanbeyli ve Yüreğir ilçelerinde belediye başkanlıkları CHP'ye geçti.

Resmi olmayan sonuçlara göre Saimbeyli'de bağımsız aday, Feke'de Yeniden Refah Partisi, Kozan, Karaisalı, Pozantı ve Sarıçam'da MHP, Aladağ, İmamoğlu, Ceyhan, Çukurova, Yüreğir, Seyhan, Karataş, Yumurtalık'ta CHP adayları kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.