Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP’de MYK yarın olağanüstü toplanıyor: Gündem seçim sonuçları

Gündem 01.04.2024 - 20:56, Güncelleme: 02.04.2024 - 00:06 46077+ kez okundu.
 

AKP’de MYK yarın olağanüstü toplanıyor: Gündem seçim sonuçları

Seçimi ikinci parti olarak tamamlayan AKP MYK yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.
31 Mart seçimlerinden yenilgiyle çıkan AKP'de yarın MYK toplanacak. Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda seçim sonuçlarının ele alınması bekleniyor. AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın yerel seçim sonuçlarını ele almak üzere toplanacak. Katılım oranının yüzde 76,26’ya düştüğü 2024 yerel seçiminin sonucunda 1977’den sonra ilk defa CHP ilk parti oldu. Hiç beklenmeyen bir haritayla karşı karşıya kalındı, AKP sarısının yanı sıra iller farklı farklı renklere büründü.  31 Mart seçimlerinde 14'ü büyükşehir 35 belediye kazanan CHP, Türkiye genelinde en çok oyu alan parti olurken AKP birçok belediye başkanlığının yanı sıra oy kaybı da yaşadı. Seçimi ikinci parti olarak tamamlayan AKP MYK yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.
Seçimi ikinci parti olarak tamamlayan AKP MYK yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.

31 Mart seçimlerinden yenilgiyle çıkan AKP'de yarın MYK toplanacak. Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda seçim sonuçlarının ele alınması bekleniyor.

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın yerel seçim sonuçlarını ele almak üzere toplanacak.

Katılım oranının yüzde 76,26’ya düştüğü 2024 yerel seçiminin sonucunda 1977’den sonra ilk defa CHP ilk parti oldu. Hiç beklenmeyen bir haritayla karşı karşıya kalındı,  AKP sarısının yanı sıra iller farklı farklı renklere büründü. 

31 Mart seçimlerinde 14'ü büyükşehir 35 belediye kazanan CHP, Türkiye genelinde en çok oyu alan parti olurken AKP birçok belediye başkanlığının yanı sıra oy kaybı da yaşadı.

Seçimi ikinci parti olarak tamamlayan AKP  MYK yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.