Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bir Asansör Faciası Daha

Gündem 10.11.2023 - 03:03, Güncelleme: 10.11.2023 - 03:16 2225+ kez okundu.
 

Bir Asansör Faciası Daha

Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Çanakkale Kız KYK yurdu A bloktaki asansör ikinci kattan zemin kata düştü
Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Çanakkale Kız KYK yurdu A bloktaki  asansör ikinci kattan zemin kata düştü. Asansörün içerisinde olan üç öğrenci olayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri,öğrencilerden birinin panik atak geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını belirtti.  Öğrencilerden aldığımız bilgiye göre yurt yönetimi olayın ardından A ve B bloktaki asansörleri kapatmış. Üstlerine arızalı kağıdı yapıştırmış. Yine öğrencilerden gelen bilgiye göre yurt yönetimi asansör bakımlarının kısa süre önce yapıldığını öğrencilere bildirmiş. Sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi olan öğrenciler artık asansör kullanmaya bile çekindiklerini belirttiler. Batuhan Alkan
Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Çanakkale Kız KYK yurdu A bloktaki asansör ikinci kattan zemin kata düştü

Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Çanakkale Kız KYK yurdu A bloktaki   asansör ikinci kattan zemin kata düştü. Asansörün içerisinde olan üç öğrenci olayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri,öğrencilerden birinin panik atak geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. 

Öğrencilerden aldığımız bilgiye göre yurt yönetimi olayın ardından A ve B bloktaki asansörleri kapatmış. Üstlerine arızalı kağıdı yapıştırmış. Yine öğrencilerden gelen bilgiye göre yurt yönetimi asansör bakımlarının kısa süre önce yapıldığını öğrencilere bildirmiş. Sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi olan öğrenciler artık asansör kullanmaya bile çekindiklerini belirttiler.

Batuhan Alkan

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.