Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bisikletli Muhtar Adayı

Yerel 24.03.2024 - 20:07, Güncelleme: 24.03.2024 - 20:09 56170+ kez okundu.
 

Bisikletli Muhtar Adayı

Adana’nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Nazım Güvel, seçim çalışmalarını bisikletiyle sürdürüyor.
Her gün sabah evinden bisikletiyle çıkan Güvel, akşama kadar mahallede evlerin kapısını çalarak vatandaşlarla buluşuyor.  Bisikletin arkasında, ‘Mahallemiz için yapacak çok işimiz var” diye yazılı afiş, vatandaşların dikkatini çekiyor. Seçilmesi halinde mahallesine bisiklet tamir bakım istasyonlarını kuracağını bildiren bisikletli genç muhtar adayı, amacının bisiklet kullanımını daha da yaygınlaştırmak,  çevreci ucuz ulaşımın yanı sıra sağlıklı yaşama da katkı sağlamak olduğunu vurgulayan genç muhtar adayı mahalle halkının ilgi odağı oldu. Toros Mahallesi’nde ki muhtarlık seçim çalışmalarını bisikletiyle sokak sokak dolaşarak vatandaşlardan oy isteyen Güvel, bisikletin yaşamın önemli bir parçası olduğunu belirterek; “Hem çevreye hem de sağlığıma olumlu katkıları dolayısıyla sürekli olarak kullandığım bisikletimin pedalını bu kez de seçim kapmayası için çeviriyorum. Bisikletli kampanyama vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyorum. Hem sağlığım için, hem de vatandaşlardan oy almak için pedal çeviriyorum. Bu sayede sportmen bir muhtar olarak yorulmadan çalışacağım. Bu süreçte vatandaşların özel dertlerini, sorunlarını dinliyor, not alıyorum” dedi. Adana’nın yılın her mevsimin bisiklet kullanımına uygun olduğunu ve mahallesinde bisiklet kullananların sayısının yüksek olmasının yanı sıra kendisinin de bisiklet tutkunu olduğunu söyleyen Toros mahallesi muhtar adayı Mustafa Nazım Güvel, bisiklet kullanıcılarının acil tamir ihtiyacını karşılamak üzere mahallesinin çeşitli noktalarına bisiklet tamir bakım istonyonları kurarak pratik çözümler sunacağını söyledi. Bisiklet tamir istosyonlarında pompa, tornavida seti, anahtar takımı ve lastik tamir kitleri gibi araçların, bisiklet kullanıcılarının yaygın sorunlarına hızlı çözümler sunacağını belirtti.
Adana’nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Nazım Güvel, seçim çalışmalarını bisikletiyle sürdürüyor.

Her gün sabah evinden bisikletiyle çıkan Güvel, akşama kadar mahallede evlerin kapısını çalarak vatandaşlarla buluşuyor.  Bisikletin arkasında, ‘Mahallemiz için yapacak çok işimiz var” diye yazılı afiş, vatandaşların dikkatini çekiyor.

Seçilmesi halinde mahallesine bisiklet tamir bakım istasyonlarını kuracağını bildiren bisikletli genç muhtar adayı, amacının bisiklet kullanımını daha da yaygınlaştırmak,  çevreci ucuz ulaşımın yanı sıra sağlıklı yaşama da katkı sağlamak olduğunu vurgulayan genç muhtar adayı mahalle halkının ilgi odağı oldu.

Toros Mahallesi’nde ki muhtarlık seçim çalışmalarını bisikletiyle sokak sokak dolaşarak vatandaşlardan oy isteyen Güvel, bisikletin yaşamın önemli bir parçası olduğunu belirterek; “Hem çevreye hem de sağlığıma olumlu katkıları dolayısıyla sürekli olarak kullandığım bisikletimin pedalını bu kez de seçim kapmayası için çeviriyorum. Bisikletli kampanyama vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyorum. Hem sağlığım için, hem de vatandaşlardan oy almak için pedal çeviriyorum. Bu sayede sportmen bir muhtar olarak yorulmadan çalışacağım. Bu süreçte vatandaşların özel dertlerini, sorunlarını dinliyor, not alıyorum” dedi.

Adana’nın yılın her mevsimin bisiklet kullanımına uygun olduğunu ve mahallesinde bisiklet kullananların sayısının yüksek olmasının yanı sıra kendisinin de bisiklet tutkunu olduğunu söyleyen Toros mahallesi muhtar adayı Mustafa Nazım Güvel, bisiklet kullanıcılarının acil tamir ihtiyacını karşılamak üzere mahallesinin çeşitli noktalarına bisiklet tamir bakım istonyonları kurarak pratik çözümler sunacağını söyledi. Bisiklet tamir istosyonlarında pompa, tornavida seti, anahtar takımı ve lastik tamir kitleri gibi araçların, bisiklet kullanıcılarının yaygın sorunlarına hızlı çözümler sunacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.