Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’ye Ekolojist Başkan A. Adayı.

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2023 - 08:51, Güncelleme: 29.11.2023 - 08:52 53732+ kez okundu.
 

Çanakkale’ye Ekolojist Başkan A. Adayı.

İrfan Mutluay, CHP’nin Çanakkale adayı olmak için başvuru yaptı
Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, CHP’den Çanakkale Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Çevre ve ekoloji mücadelesine verdiği destekler bilinen İrfan Mutluay, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ederek merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun’a Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını sundu. Mutluay, aday adaylığı dosyasını teslim etmesinin ardından parti binası önünde kendisi için toplanan kalabalığa seslenerek ön seçim talebinde bulundu.  “Bu kentin yönetimine aday olanlara, bu kentin güvenmesi gerekiyor. Çıta bu kadar yüksekken, en azından bu kentin güvenli bir ele teslim edilmesi gerekir” diyen Mutluay, Çanakkale’nin sosyal demokrat anlayışının çizdiği yolun 1968’ten bu yana katılımcılık, halkçılık ve kamuculuk olduğunu söyledi. Mutluay, “Bu anlayışı devam ettireceğiz. Halkçıyız, kamucuyuz, katılımcıyız. Ayrıca kent yönetiminde, tüm projelerde aldığımız kararlarda, halkın her kesiminin görüşünü alıp sonrasında kentin hizmetine sunacağız” dedi.    “Vefa ile Güven ile Sizinle Varım” “Vefa ile Güven ile Sizinle Varım” diyerek Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu vurguladığını konuşmasında bölgedeki çevre direnişine destek veren tüm kesimlere teşekkür eden Mutluay, “Kazdağları ve Biga yarımadasının, altın tekellerine teslim edilmemesi için direnen, bu uğurda, demokratik ve meşru her türlü mücadeleyi veren sivil toplum örgütlerine, aktivistlere, 2019 yılında su kaynağımız olan Atikhisar Barajı’mızı korurken Çanakkale halkının zehirlenmesini önlemek için bizlerle birlikte mücadele eden, çadırını alıp gelip kuran direnişçilere ve piyanosunu alıp da bizim yanımızda duran Fazıl Say’a tüm vefa duygumla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   ÖN SEÇİM VURGUSU YAPTI “Ön seçim” pankartlarıyla basın açıklamasına katılanlara yönelik İrfan Mutluay, “Değişim demokratikleşerek olmalı. Bunun sonuna kadar savunucusuyum. Hangi noktada, hangi il-ilçede demokrasi yoksa biz evimizin önünü süpüremiyorsak, bu ülkeye de demokrasiyi vaat edemeyiz. Şu ana kadar Çanakkale’de benim dışında aday adayı olan 3 adayla, 4 bin 500 üyesi olan partimizin önüne sandık koyup, üyemizin iradesi neyse sonuna kadar saygı göstermek konusunda ortak bir dilekçeyi genel merkeze iletilmek üzere İlçe Başkanlığımıza teslim ettik. Bu isteğimizde ısrarcıyız. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi kendi yöneticisini, kendi adayını seçecek iradeye sahiptir” diyerek ön seçim talebini dile getirdi. Açıklama sonunda orman yangınları sebebiyle zarar gören ve altın madeni firmaları tarafından kesilen alanlara dikilmek için katılımcılara fidanlar dağıtıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çanakkale Belediyesi Belediye Başkan adayı Mutluay’ın basın açıklamasına mevcut belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da  destek verdi. Mutluay yaklaşık 5 yıldır da belediye başkan yardımcılığı yapıyordu.    Mutluay, Çanakkale’de adaylığını açıklayan dördüncü CHP’li oldu.
İrfan Mutluay, CHP’nin Çanakkale adayı olmak için başvuru yaptı

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, CHP’den Çanakkale Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Çevre ve ekoloji mücadelesine verdiği destekler bilinen İrfan Mutluay, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ederek merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun’a Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını sundu.

Mutluay, aday adaylığı dosyasını teslim etmesinin ardından parti binası önünde kendisi için toplanan kalabalığa seslenerek ön seçim talebinde bulundu.

 “Bu kentin yönetimine aday olanlara, bu kentin güvenmesi gerekiyor. Çıta bu kadar yüksekken, en azından bu kentin güvenli bir ele teslim edilmesi gerekir” diyen Mutluay, Çanakkale’nin sosyal demokrat anlayışının çizdiği yolun 1968’ten bu yana katılımcılık, halkçılık ve kamuculuk olduğunu söyledi. Mutluay, “Bu anlayışı devam ettireceğiz. Halkçıyız, kamucuyuz, katılımcıyız. Ayrıca kent yönetiminde, tüm projelerde aldığımız kararlarda, halkın her kesiminin görüşünü alıp sonrasında kentin hizmetine sunacağız” dedi.

 

 “Vefa ile Güven ile Sizinle Varım”

“Vefa ile Güven ile Sizinle Varım” diyerek Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu vurguladığını konuşmasında bölgedeki çevre direnişine destek veren tüm kesimlere teşekkür eden Mutluay, “Kazdağları ve Biga yarımadasının, altın tekellerine teslim edilmemesi için direnen, bu uğurda, demokratik ve meşru her türlü mücadeleyi veren sivil toplum örgütlerine, aktivistlere, 2019 yılında su kaynağımız olan Atikhisar Barajı’mızı korurken Çanakkale halkının zehirlenmesini önlemek için bizlerle birlikte mücadele eden, çadırını alıp gelip kuran direnişçilere ve piyanosunu alıp da bizim yanımızda duran Fazıl Say’a tüm vefa duygumla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖN SEÇİM VURGUSU YAPTI

“Ön seçim” pankartlarıyla basın açıklamasına katılanlara yönelik İrfan Mutluay, “Değişim demokratikleşerek olmalı. Bunun sonuna kadar savunucusuyum. Hangi noktada, hangi il-ilçede demokrasi yoksa biz evimizin önünü süpüremiyorsak, bu ülkeye de demokrasiyi vaat edemeyiz. Şu ana kadar Çanakkale’de benim dışında aday adayı olan 3 adayla, 4 bin 500 üyesi olan partimizin önüne sandık koyup, üyemizin iradesi neyse sonuna kadar saygı göstermek konusunda ortak bir dilekçeyi genel merkeze iletilmek üzere İlçe Başkanlığımıza teslim ettik. Bu isteğimizde ısrarcıyız. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi kendi yöneticisini, kendi adayını seçecek iradeye sahiptir” diyerek ön seçim talebini dile getirdi.

Açıklama sonunda orman yangınları sebebiyle zarar gören ve altın madeni firmaları tarafından kesilen alanlara dikilmek için katılımcılara fidanlar dağıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çanakkale Belediyesi Belediye Başkan adayı Mutluay’ın basın açıklamasına mevcut belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da  destek verdi. Mutluay yaklaşık 5 yıldır da belediye başkan yardımcılığı yapıyordu. 

  Mutluay, Çanakkale’de adaylığını açıklayan dördüncü CHP’li oldu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.