Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Çanakkale Belediye Başkan A. Adayı Av. Mehmet Öngen, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.12.2023 - 16:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 02:02 53957+ kez okundu.
 

CHP Çanakkale Belediye Başkan A. Adayı Av. Mehmet Öngen, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Öngen, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyeretlerini sürdürüyor. Öngen’in bugün ki durağı Çataltepeliler Derneği oldu.
Geçtiğimiz haftalar da kentin ortasından geçen Sarıçay Deresi’nin ıslahı konusunda hazırladığı projenin ardından bu kez de sosyal konut sorununa ilişkin hazırladığı projeyi anlattı. Çanakkale merkeze bağlı Arslanca mahallesinde 860 konuttan oluşan yerleşim merkezinde ki yurttaşlar ile bir araya gelen CHP Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Öngen, 6 şubatta tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli büyük deprem felaketinin ardından depreme dayanıklı binaların yapılması can ve mal güvenliğinin önemini kaydederek, Çanakkale’nin deprem riski taşıdığını hatırlarak sosyal konutlarında olası deprem de yıkılma tehlikesine karşı kentsel dönüşümü konusunda hazırlamış olduğu projemin detaylarını anlattı. Öngen: Söz konusu bölgede, depreme dirençli ve güvenli yaşam alanı oluşturabilmek için imar planının çok yüksek katlı değil, zemin artı sekiz kat şeklinde yapılması gerektiği görüşünü paylaşarak riskli yapıları tespit edip ona göre kararlar alacak yani 6306 sayılı yasa gereği her kat ve her mevki bazında kanunlara uyarak çalışma yürüteceklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Öngen, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyeretlerini sürdürüyor. Öngen’in bugün ki durağı Çataltepeliler Derneği oldu.

Geçtiğimiz haftalar da kentin ortasından geçen Sarıçay Deresi’nin ıslahı konusunda hazırladığı projenin ardından bu kez de sosyal konut sorununa ilişkin hazırladığı projeyi anlattı.

Çanakkale merkeze bağlı Arslanca mahallesinde 860 konuttan oluşan yerleşim merkezinde ki yurttaşlar ile bir araya gelen CHP Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Öngen, 6 şubatta tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli büyük deprem felaketinin ardından depreme dayanıklı binaların yapılması can ve mal güvenliğinin önemini kaydederek, Çanakkale’nin deprem riski taşıdığını hatırlarak sosyal konutlarında olası deprem de yıkılma tehlikesine karşı kentsel dönüşümü konusunda hazırlamış olduğu projemin detaylarını anlattı.

Öngen: Söz konusu bölgede, depreme dirençli ve güvenli yaşam alanı oluşturabilmek için imar planının çok yüksek katlı değil, zemin artı sekiz kat şeklinde yapılması gerektiği görüşünü paylaşarak riskli yapıları tespit edip ona göre kararlar alacak yani 6306 sayılı yasa gereği her kat ve her mevki bazında kanunlara uyarak çalışma yürüteceklerini söyledi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.