Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP'den Sinan Oğan açıklaması

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.05.2023 - 14:54, Güncelleme: 16.05.2023 - 18:54 36312+ kez okundu.
 

CHP'den Sinan Oğan açıklaması

CHP'li Engin Özkoç, Sinan Oğan'a ilişkin, 'Milli duruşumuzla ilgili bir farklılığımız olduğunu da düşünmüyorum' dedi.
CHP'li Engin Özkoç, Halktv canlı yayınında Sinan Oğan'a ilişkin soruyu yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun önceki akşam Sinan Oğan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini hatırlata Özkoç, "Milli duruşumuzla ilgili bir farklılığımız olduğunu da düşünmüyorum" dedi. Özkoç, "Bugün milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Umudum odur ki; bu birlik ve beraberlik gerçekleşir. Ve Türkiye doğru bir şekilde tekrar umuda yelken açar" diye konuştu.
CHP'li Engin Özkoç, Sinan Oğan'a ilişkin, 'Milli duruşumuzla ilgili bir farklılığımız olduğunu da düşünmüyorum' dedi.

CHP'li Engin Özkoç, Halktv canlı yayınında Sinan Oğan'a ilişkin soruyu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun önceki akşam Sinan Oğan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini hatırlata Özkoç, "Milli duruşumuzla ilgili bir farklılığımız olduğunu da düşünmüyorum" dedi.

Özkoç, "Bugün milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Umudum odur ki; bu birlik ve beraberlik gerçekleşir. Ve Türkiye doğru bir şekilde tekrar umuda yelken açar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.