Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cihatçı çete lideri oy kullandığı fotoğrafını paylaştı

Seçim 25.05.2023 - 16:56, Güncelleme: 29.05.2023 - 11:56 46333+ kez okundu.
 

Cihatçı çete lideri oy kullandığı fotoğrafını paylaştı

Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, Türkiye'deki seçimlerde oy kullandığına dair bir fotoğrafını paylaştı.
Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, oy verdiği sırada çekilen fotoğrafını paylaşarak Erdoğan'a desteğini ifade etti. Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, Türkiye'deki seçimlerde oy kullandığına dair bir fotoğrafını paylaştı. Abbas, paylaşımında, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini dile getirerek, "Barışta da savaşta da sizinle Sayın Başkan" ifadelerini kullandı.
Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, Türkiye'deki seçimlerde oy kullandığına dair bir fotoğrafını paylaştı.

Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, oy verdiği sırada çekilen fotoğrafını paylaşarak Erdoğan'a desteğini ifade etti.

Suriye'deki cihatçı grupların liderlerinden Mu'tasım Abbas, Türkiye'deki seçimlerde oy kullandığına dair bir fotoğrafını paylaştı.

Abbas, paylaşımında, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini dile getirerek, "Barışta da savaşta da sizinle Sayın Başkan" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.