Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cizre'de AKP'liler İYİP'li sandık görevlilerine saldırdı

Seçim 31.03.2024 - 11:19, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:39 53151+ kez okundu.
 

Cizre'de AKP'liler İYİP'li sandık görevlilerine saldırdı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan bir kişinin İYİP'li sandık görevlisine saldırması üzerine kısa süreli gerginlik çıktı.
Şırnak'ın Cizre İlçesinde AKP'liler İYİP'li sandık görevlililerine saldırdı. Çıkan gerginlik üzerine oy kullanma işlemi kısa bir süreliğine durduruldu.   Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan bir kişinin İYİP'li sandık görevlisine saldırması üzerine kısa süreli gerginlik çıktı.    Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan Ömer Yıldız ve beraberindekiler, Sur Mahallesi'nde bulunan İsmail Ebuliz İlkokulu'nu ziyaret ettiği sırada şahısların korumaları da okula girmek istedi. Sandık görevlileri, Yıldız ve beraberindekilerin korumalarla okula girmemesini talep edince gerginlik çıktı. AKP'nin Belediye Meclis adayı Hakan Ekinler, kendisini uyaranları tehdit etti, araya giren İYİP'li sandık görevlisine de tokat attı. Bunun üzerine okul ve bahçesinde bulunan seçmenler Yıldız ve beraberindekileri okuldan çıkardı.    Okulda kısa bir süreliğine oy verme işlemi durdu. İlçe Seçim Kurulu, görgü tanıklarıyla görüştükten sonra saldırgan Ekinler hakkında tutanak tutuldu. Konuyla ilgili DEM Parti de şikayet dilekçesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. 
Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan bir kişinin İYİP'li sandık görevlisine saldırması üzerine kısa süreli gerginlik çıktı.

Şırnak'ın Cizre İlçesinde AKP'liler İYİP'li sandık görevlililerine saldırdı. Çıkan gerginlik üzerine oy kullanma işlemi kısa bir süreliğine durduruldu.

 

Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan bir kişinin İYİP'li sandık görevlisine saldırması üzerine kısa süreli gerginlik çıktı. 
 
Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Şırnak'ın Cizre ilçesinde AKP'den aday olan Ömer Yıldız ve beraberindekiler, Sur Mahallesi'nde bulunan İsmail Ebuliz İlkokulu'nu ziyaret ettiği sırada şahısların korumaları da okula girmek istedi. Sandık görevlileri, Yıldız ve beraberindekilerin korumalarla okula girmemesini talep edince gerginlik çıktı. AKP'nin Belediye Meclis adayı Hakan Ekinler, kendisini uyaranları tehdit etti, araya giren İYİP'li sandık görevlisine de tokat attı. Bunun üzerine okul ve bahçesinde bulunan seçmenler Yıldız ve beraberindekileri okuldan çıkardı. 
 
Okulda kısa bir süreliğine oy verme işlemi durdu. İlçe Seçim Kurulu, görgü tanıklarıyla görüştükten sonra saldırgan Ekinler hakkında tutanak tutuldu. Konuyla ilgili DEM Parti de şikayet dilekçesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.