Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEM Parti Çanakkale’de Ekmek ve Adalet Kampanyası Başlattı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2024 - 18:48, Güncelleme: 25.08.2024 - 20:48 38802 kez okundu.
 

DEM Parti Çanakkale’de Ekmek ve Adalet Kampanyası Başlattı

DEM Parti Çanakkale İl Örgütü, "Ekmek ve Adalet Kampanyası"nı başlatarak ekonomik adaletsizliğe karşı bir duruş sergileme amacıyla harekete geçti. Kampanyanın duyurusu, Çanakkale İskele meydanında düzenlenen basın açıklamasıyla yapıldı.
DEM Parti Çanakkale İl Örgütü sözcüsü Mehmet Fatih İşçi'nin yaptığı basın açıklamasında kampanya hakkında detaylı bilgi verildi. Açıklamada kampanyanın sadece bir slogan ya da geçici bir girişim olmadığı vurgulanarak mevcut ekonomik sistemde yaşanan adaletsizliğe karşı güçlü bir duruşun simgesi olacağı belirtildi. Ayrıca açıklamada, işçilerin, emekçilerin, tarım işçilerinin ve çiftçilerin ekonomik zorluklar içinde olduğuna dikkat çekilerek her kesimin hak ettiği refah seviyesinden uzaklaştığına vurgu yapıldı. Ekonomik politikaların milyonlarca vatandaşın haklarını hiçe saydığına ve adaletsizliğe neden olduğuna da değinildi.   Kampanya ile ilgili olarak "Ekmek en temel insan hakkidir; adalet ise bir toplumun temel direğidir" denilerek bu iki değeri savunmak adına yola çıkılacağı belirtildi. Halkın hak ettiği ekmek ve adil yaşama ulaşabilmesi için mücadele edileceği ifade edildi. Ayrıca kampanyaya destek çağrısında bulunularak herkesin sesini yükseltmesinin önemli olduğu vurgulandı. Bu mücadeleye katılım çağrısı yapılarak adaletin ve emeğin savunulması gerektiği ifade edildi.
DEM Parti Çanakkale İl Örgütü, "Ekmek ve Adalet Kampanyası"nı başlatarak ekonomik adaletsizliğe karşı bir duruş sergileme amacıyla harekete geçti. Kampanyanın duyurusu, Çanakkale İskele meydanında düzenlenen basın açıklamasıyla yapıldı.

DEM Parti Çanakkale İl Örgütü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> DEM Parti Çanakkale İl Örgütü sözcüsü Mehmet Fatih İşçi'nin yaptığı basın açıklamasında kampanya hakkında detaylı bilgi verildi. Açıklamada kampanyanın sadece bir slogan ya da geçici bir girişim olmadığı vurgulanarak mevcut ekonomik sistemde yaşanan adaletsizliğe karşı güçlü bir duruşun simgesi olacağı belirtildi.

Ayrıca açıklamada, işçilerin, emekçilerin, tarım işçilerinin ve çiftçilerin ekonomik zorluklar içinde olduğuna dikkat çekilerek her kesimin hak ettiği refah seviyesinden uzaklaştığına vurgu yapıldı. Ekonomik politikaların milyonlarca vatandaşın haklarını hiçe saydığına ve adaletsizliğe neden olduğuna da değinildi.

 

Kampanya ile ilgili olarak "Ekmek en temel insan hakkidir; adalet ise bir toplumun temel direğidir" denilerek bu iki değeri savunmak adına yola çıkılacağı belirtildi. Halkın hak ettiği ekmek ve adil yaşama ulaşabilmesi için mücadele edileceği ifade edildi.

Ayrıca kampanyaya destek çağrısında bulunularak herkesin sesini yükseltmesinin önemli olduğu vurgulandı. Bu mücadeleye katılım çağrısı yapılarak adaletin ve emeğin savunulması gerektiği ifade edildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.