Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA Parti’li Torun Caner Çakmak, ÇAMLIYAYLA için projelerini anlatıyor

Seçim 15.02.2024 - 09:05, Güncelleme: 15.02.2024 - 09:06 69383+ kez okundu.
 

DEVA Parti’li Torun Caner Çakmak, ÇAMLIYAYLA için projelerini anlatıyor

Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçen projelerle Çamlıyayla Belediye Başkan adayı olduğunu bildiren DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçen projelerle Çamlıyaya Belediye Başkan adayı olduğunu bildiren DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak, seçim çalışmalarını sürdüyor. DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Torun Caner Çakmak, seçim çalışmaları kapsamında köy ve esnaf ziyaretleri yaparak, Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçeceğini bildirdiği  projelerinin detayları hakkında bilgi verdi. DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Torun Caner Çakmak, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalar da:  vaat değil hizmet etmek ve  Çamlıyaylaların yaşam kalitesini arttırmak için aday olduğunu söylerek, “Çamlıyala bir çok  eksiği olduğu gibi sosyal hayatta da bir çok eksiği var.  Yaşam kalitesi anlamında da çok fazla eksiği var.  Biz bu eksiklikleri dışarıdan bir göz olarak gördük. Ben de bir Darıpınar’lı olarak elimi taşın altına koydum ve dedim ki; ben daha iyisini yaparım. Çünkü sizlere sunulan vaatlere baktığımda zaten bizim görevimiz olduğunu bilerek yola çıktık. Sizlerin sosyal hayatınızı, yaşam kalitenizi, buraların daha da fazla ilgi görmesini hedeflediğimiz için adaylığa karar verdik.” dedi
Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçen projelerle Çamlıyayla Belediye Başkan adayı olduğunu bildiren DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçen projelerle Çamlıyaya Belediye Başkan adayı olduğunu bildiren DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak, seçim çalışmalarını sürdüyor.

DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Torun Caner Çakmak, seçim çalışmaları kapsamında köy ve esnaf ziyaretleri yaparak, Çamlıyayla'nın geleceği için yenilikçi bir adım ve beklentilerin ötesine geçeceğini bildirdiği  projelerinin detayları hakkında bilgi verdi.

DEVA Partisi Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Torun Caner Çakmak, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalar da:  vaat değil hizmet etmek ve  Çamlıyaylaların yaşam kalitesini arttırmak için aday olduğunu söylerek, “Çamlıyala bir çok  eksiği olduğu gibi sosyal hayatta da bir çok eksiği var.  Yaşam kalitesi anlamında da çok fazla eksiği var.  Biz bu eksiklikleri dışarıdan bir göz olarak gördük. Ben de bir Darıpınar’lı olarak elimi taşın altına koydum ve dedim ki; ben daha iyisini yaparım. Çünkü sizlere sunulan vaatlere baktığımda zaten bizim görevimiz olduğunu bilerek yola çıktık. Sizlerin sosyal hayatınızı, yaşam kalitenizi, buraların daha da fazla ilgi görmesini hedeflediğimiz için adaylığa karar verdik.” dedi

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.