Sitenin sağında bir giydirme reklam

Devlet Bahçeli'den Gazetecilere tehdit: 'Ayağınızı denk alın'

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2024 - 12:57, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:57 38629 kez okundu.
 

Devlet Bahçeli'den Gazetecilere tehdit: 'Ayağınızı denk alın'

Sinan Ateş davasının görüldüğü Adliyede ölümle tehdit edilen gazetecilere "soytarı" diyen Devlet Bahçeli, "MHP'nin sorgulanamayacağını", sorgulayanların "ayağını denk almasını" söyledi.
Sinan Ateş'i öldüren tüm kurşunları sıktığı ispatlanan Eray Özyağcı, davayı takip eden gazetecilere eliyle "tetik işareti" yaptı. Bahçeli tetikçiye değil, gazetecilere "soytarı" dedi.   Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı suikastla öldürülmesine ilişkin dava dün görülen duruşmayla devam etti. Davada son olarak güvenlik kamerası görüntüsünün analiz raporu, tetikçi Eray Özyağcı dışında Sinan Ateş'e ateş eden olmadığını ortaya koymuş ancak bu tespiti yapan bilirkişi hakkında soruşturma açılmıştı. Mahkeme Başkanı dünkü duruşmada Başsavcılık tarafından soruşturmaya yer olmadığına dair karar verildiğini bildirdi. Böylece Sinan Ateş'i öldüren tüm kurşunların tetikçi Eray Özyağcı'nın silahından çıktığı bir kez daha teyit edilmiş oldu. Tetikçi gazetecilere döndü, gülerek tetik işareti yaptı  Raporu inkar eden Özyağcı, duruşma salonundan çıkarılırken gazeteciler Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e gülerek eliyle tetik işareti yaptı. Mahkeme Başkanı, Özyağcı’nın gazetecilere eliyle tetik işareti yaparak, "DHKP-C’liler sizinle görüşeceğiz" dediğini kayıt altına alan tutanağı dosyaya ekledi. "Tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan tetikçi Eray Özyağcı'ya destek bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Yeni yasama yılının ilk toplantısında partisinin grup kürsüsüne çıkan Bahçeli, davayı takip eden gazetecileri hedef aldı.   Bahçeli'den tehdit edilen gazetecilere: 'Dört soytarı muhabir...' Adliyede ölümle tehdit edilen gazetecilere "soytarı" diyen Devlet Bahçeli, "MHP'nin sorgulanamayacağını", sorgulayanların "ayağını denk almasını" söyledi. Bahçeli'nin konuşmasının ilgili bölümü şöyle:    "Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddialıların şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da katlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız." Bahçeli'nin sözleri salondaki MHP'liler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Sinan Ateş davasının görüldüğü Adliyede ölümle tehdit edilen gazetecilere "soytarı" diyen Devlet Bahçeli, "MHP'nin sorgulanamayacağını", sorgulayanların "ayağını denk almasını" söyledi.

Sinan Ateş'i öldüren tüm kurşunları sıktığı ispatlanan Eray Özyağcı, davayı takip eden gazetecilere eliyle "tetik işareti" yaptı. Bahçeli tetikçiye değil, gazetecilere "soytarı" dedi.

 

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı suikastla öldürülmesine ilişkin dava dün görülen duruşmayla devam etti.

Davada son olarak güvenlik kamerası görüntüsünün analiz raporu, tetikçi Eray Özyağcı dışında Sinan Ateş'e ateş eden olmadığını ortaya koymuş ancak bu tespiti yapan bilirkişi hakkında soruşturma açılmıştı.

Mahkeme Başkanı dünkü duruşmada Başsavcılık tarafından soruşturmaya yer olmadığına dair karar verildiğini bildirdi.

Böylece Sinan Ateş'i öldüren tüm kurşunların tetikçi Eray Özyağcı'nın silahından çıktığı bir kez daha teyit edilmiş oldu.

Tetikçi gazetecilere döndü, gülerek tetik işareti yaptı 

Raporu inkar eden Özyağcı, duruşma salonundan çıkarılırken gazeteciler Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e gülerek eliyle tetik işareti yaptı.

Mahkeme Başkanı, Özyağcı’nın gazetecilere eliyle tetik işareti yaparak, "DHKP-C’liler sizinle görüşeceğiz" dediğini kayıt altına alan tutanağı dosyaya ekledi.

"Tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan tetikçi Eray Özyağcı'ya destek bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

Yeni yasama yılının ilk toplantısında partisinin grup kürsüsüne çıkan Bahçeli, davayı takip eden gazetecileri hedef aldı.

 

Bahçeli'den tehdit edilen gazetecilere: 'Dört soytarı muhabir...'

Adliyede ölümle tehdit edilen gazetecilere "soytarı" diyen Devlet Bahçeli, "MHP'nin sorgulanamayacağını", sorgulayanların "ayağını denk almasını" söyledi.

Bahçeli'nin konuşmasının ilgili bölümü şöyle:   

"Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir.

Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem.

Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddialıların şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da katlarını yolarız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız."

Bahçeli'nin sözleri salondaki MHP'liler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.