Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dr. Batu: "Sağlıkta Vergi Adaleti İstiyoruz" Çağrısı Yaptı

Emek 12.06.2024 - 13:15, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:30 5617 kez okundu.
 

Dr. Batu: "Sağlıkta Vergi Adaleti İstiyoruz" Çağrısı Yaptı

Adana Tabip Odası ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nın, "Sağlıkta Vergi Adaleti İstiyoruz" talepleri bir kez daha dile getirildi. Aile Sağlığı Merkezi önünde toplanan hekimler ve sağlık çalışanları adına konuşan Dr. Ahmet Batu, Maliye Bakanına yönelik sert sözlerle vergi adaleti taleplerini dile getirdi.
Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Batu, vergi adaletinin sağlanmaması durumunda oluşacak ekonomik ve sosyal eşitsizliğe dikkat çekerek, "Vergide adaleti ne zaman sağlayacaksınız?" sorusunu yöneltti. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının şiddete maruz kaldığını hatırlatan Dr. Batu, adalet arayışlarının bir hak arayışı olduğunu vurguladı. Maliye Bakanının vergi politikalarını sert bir dille eleştiren Dr. Batu, vergi yükünün sadece ücretlilerin sırtına yıkıldığını belirtti. Vergilerin büyük bir kısmının ücretlilerden toplandığını ifade eden Dr. Batu, bu durumun ekonomik açıdan adaletsizliği artırdığını savundu. Vergide Adalet İstiyoruz: Halkın ve Çalışanların Hakları Korunsun Dr. Batu'nun açıklamalarına yer verilen Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün verilerine atıfta bulunan Dr. Batu, toplanan vergilerin büyük bir kısmının ücretlilerden kesildiğini belirtti. Bu durumun, ücretli çalışanların gelirlerinde ciddi bir azalmaya neden olduğunu ifade etti. Vergi adaletinin sağlanmaması durumunda yaşanacak olumsuz sonuçlara dikkat çeken Dr. Batu, halkın sağlık hakkını, sağlık çalışanlarının haklarını ve vergi adaletini savunma mücadelesini sürdüreceklerini belirtti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yöneltilen sert sorularla vergi politikalarının gözden geçirilmesi talep edildi. Halktan toplanan vergilerin, yurttaşların eğitimine, sağlığına, barınmasına ve beslenmesine yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Dr. Batu, vergide adaletin sağlanması için atılacak adımların bir an önce atılmasını talep etti. Mücadele Devam Edecek: Halk ve Çalışanlar Davet Ediliyor Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Batu'nun çağrısıyla vergi adaleti mücadelesi devam edecek. Halkın ve çalışanların bu mücadeleye katılması için yapılan çağrılar, vergi politikalarının gözden geçirilmesi ve adaletin sağlanması için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.
Adana Tabip Odası ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nın, "Sağlıkta Vergi Adaleti İstiyoruz" talepleri bir kez daha dile getirildi. Aile Sağlığı Merkezi önünde toplanan hekimler ve sağlık çalışanları adına konuşan Dr. Ahmet Batu, Maliye Bakanına yönelik sert sözlerle vergi adaleti taleplerini dile getirdi.

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Batu, vergi adaletinin sağlanmaması durumunda oluşacak ekonomik ve sosyal eşitsizliğe dikkat çekerek, "Vergide adaleti ne zaman sağlayacaksınız?" sorusunu yöneltti. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının şiddete maruz kaldığını hatırlatan Dr. Batu, adalet arayışlarının bir hak arayışı olduğunu vurguladı.

Maliye Bakanının vergi politikalarını sert bir dille eleştiren Dr. Batu, vergi yükünün sadece ücretlilerin sırtına yıkıldığını belirtti. Vergilerin büyük bir kısmının ücretlilerden toplandığını ifade eden Dr. Batu, bu durumun ekonomik açıdan adaletsizliği artırdığını savundu.

Vergide Adalet İstiyoruz: Halkın ve Çalışanların Hakları Korunsun

Dr. Batu'nun açıklamalarına yer verilen Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün verilerine atıfta bulunan Dr. Batu, toplanan vergilerin büyük bir kısmının ücretlilerden kesildiğini belirtti. Bu durumun, ücretli çalışanların gelirlerinde ciddi bir azalmaya neden olduğunu ifade etti.

Vergi adaletinin sağlanmaması durumunda yaşanacak olumsuz sonuçlara dikkat çeken Dr. Batu, halkın sağlık hakkını, sağlık çalışanlarının haklarını ve vergi adaletini savunma mücadelesini sürdüreceklerini belirtti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yöneltilen sert sorularla vergi politikalarının gözden geçirilmesi talep edildi.

Halktan toplanan vergilerin, yurttaşların eğitimine, sağlığına, barınmasına ve beslenmesine yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Dr. Batu, vergide adaletin sağlanması için atılacak adımların bir an önce atılmasını talep etti.

Mücadele Devam Edecek: Halk ve Çalışanlar Davet Ediliyor

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Batu'nun çağrısıyla vergi adaleti mücadelesi devam edecek. Halkın ve çalışanların bu mücadeleye katılması için yapılan çağrılar, vergi politikalarının gözden geçirilmesi ve adaletin sağlanması için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.