Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Turu Düzenledi

21.05.2024 - 09:44, Güncelleme: 21.05.2024 - 09:44 109+ kez okundu.
 

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Turu Düzenledi

Çanakkale Turu hakkında konuşan Mengen; Bir taraftan özlük hukuki ve mali haklarla ilgili kazanım mücadelesi verirken diğer taraftan üyelerimize özel indirimli, nezih, güvenilir ve konforlu turlar düzenleyerek üyelerimizin sosyal kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz dedi. Mengen; Çanakkale Gelibolu Yarımadasının tamamının ziyaret edildiğini belirterek, Seyid Onbaşı, Hamidiye Tabyaları, Şahindere Şehitliği, Zığındere Şehitliği, Büyük Abide, Alçıtepe Köyü, Yahya Çavuş Şehitliği ve birçok müze ile birlikte 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Anafartaların gezildiğini vurguladı. Sene içerisinde Balkanlar, Karadeniz Turu, Konya ve İstanbul gibi birçok yurtiçi ve yurtdışı tur programları organize ettiklerini ifade eden Mengen, önümüzdeki süreçte de yine bu tarz programların devam edeceğini söyledi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Çanakkale Turu hakkında konuşan Mengen; Bir taraftan özlük hukuki ve mali haklarla ilgili kazanım mücadelesi verirken diğer taraftan üyelerimize özel indirimli, nezih, güvenilir ve konforlu turlar düzenleyerek üyelerimizin sosyal kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz dedi.


Mengen; Çanakkale Gelibolu Yarımadasının tamamının ziyaret edildiğini belirterek, Seyid Onbaşı, Hamidiye Tabyaları, Şahindere Şehitliği, Zığındere Şehitliği, Büyük Abide, Alçıtepe Köyü, Yahya Çavuş Şehitliği ve birçok müze ile birlikte 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Anafartaların gezildiğini vurguladı.


Sene içerisinde Balkanlar, Karadeniz Turu, Konya ve İstanbul gibi birçok yurtiçi ve yurtdışı tur programları organize ettiklerini ifade eden Mengen, önümüzdeki süreçte de yine bu tarz programların devam edeceğini söyledi.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.