Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eylem Tok ve oğlu yakalandı!

Gündem 14.06.2024 - 17:38, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:38 65046 kez okundu.
 

Eylem Tok ve oğlu yakalandı!

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazanın ardından oğlu ile birlikte ABD'ye kaçan Eylem Tok yakalandı.
 İstanbul’da Oğuz Murat Aci’nin yaşamını yitirdiği kaza sonrası ehliyetsiz oğlu ile birlikte ABD’ye firar eden Eylem Tok yakalandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda  “ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Cihantimur Tok ABD’de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır.” ifadeleri kullanıldı.. Bakan Tunç, Eylem Tok ve oğlunun iade sürecini bakanlık olarak yakından takip ettiklerini belirtti.
İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazanın ardından oğlu ile birlikte ABD'ye kaçan Eylem Tok yakalandı.

 İstanbul’da Oğuz Murat Aci’nin yaşamını yitirdiği kaza sonrası ehliyetsiz oğlu ile birlikte ABD’ye firar eden Eylem Tok yakalandı.


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda  “ ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Cihantimur Tok ABD’de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır.” ifadeleri kullanıldı..


Bakan Tunç, Eylem Tok ve oğlunun iade sürecini bakanlık olarak yakından takip ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.