Sitenin sağında bir giydirme reklam

Glutensiz Yaşam Turu’nun Dördüncüsü İçin Pedallar Çevrilecek

Yaşam 16.06.2024 - 13:32, Güncelleme: 15.06.2024 - 13:32 6155 kez okundu.
 

Glutensiz Yaşam Turu’nun Dördüncüsü İçin Pedallar Çevrilecek

Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS) ve Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri 'Glutensiz Yaşam Turu'nun dördüncüsü için hazırlıklara başladı. İzmit’ten başlayacak olan turda, bisikletliler uğradıkları şehirlerde çölyak farkındalığı yaratmak için önemli çalışmalara imza atacak.
Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS)  adına 4. Glutensiz Yaşam Turu hakkında açıklama yapan Tuğberk Atar, “Derneğimiz 2015 yılında kuruldu. Kuruluşumuzdan bu yana hayata geçirdiğimiz projelerle sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Çölyak hastalığına dikkat çekmek istedik ve bunu başardığımızı görüyorum. Saatlerce pedal çevirdikten sonra gittiğimiz her şehirde çölyaklı yaşam dostlarının gözlerindeki mutluluk, bizlere her şeyi unutturdu. Bu durum bizleri çok memnun etti” dedi. Atar, konuşmasının devamında şu bilgileri verdi: “Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği ile KOBİDOS’un birlikte yürüttükleri sosyal sorumluluk projesinin bu yıl 4.'sünü düzenliyoruz. Ülkemizdeki çölyaklı ve PKU'lu hastaların sesi olmak, bu hastalıkların bilinirliğini artırmak ve glutensiz ürünlerin pahalılığına dikkat çekmek amacıyla 24-27 Haziran tarihleri arasında 16 gönüllü bisikletçi ile Kocaeli-Bilecik-Eskişehir-Sivrihisar-Ankara rotasında pedal çevireceğiz. Rota üzerindeki çölyak dernekleriyle etkinlikler yaparak, 0-18 yaş aralığındaki çölyak ve PKU rahatsızlığı olan çocuklarımıza, glutensiz ürün üreten firmaların projeye destek amacıyla gönderdikleri ve KOBİDOS ailesi ile yerel firmaların destekleriyle satın alınan 400 ürün kolisini hediye ederek onların yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz.” Program 24 Haziran 2024: Kocaeli - Bilecik 25 Haziran 2024: Bilecik - Eskişehir 26 Haziran 2024: Eskişehir - Sivrihisar 27 Haziran 2024: Sivrihisar - Ankara 28 Haziran 2024: Ankara Anıtkabir ziyareti Etkinlik süresince bisiklet dostlarını @kobidos  https://www.instagram.com/kobidos/ sosyal medya hesaplarından takip ederek, etkinlik alanlarında destek olmaya davet ediyoruz.
Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS) ve Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri 'Glutensiz Yaşam Turu'nun dördüncüsü için hazırlıklara başladı. İzmit’ten başlayacak olan turda, bisikletliler uğradıkları şehirlerde çölyak farkındalığı yaratmak için önemli çalışmalara imza atacak.

Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS)  adına 4. Glutensiz Yaşam Turu hakkında açıklama yapan Tuğberk Atar, “Derneğimiz 2015 yılında kuruldu. Kuruluşumuzdan bu yana hayata geçirdiğimiz projelerle sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Çölyak hastalığına dikkat çekmek istedik ve bunu başardığımızı görüyorum. Saatlerce pedal çevirdikten sonra gittiğimiz her şehirde çölyaklı yaşam dostlarının gözlerindeki mutluluk, bizlere her şeyi unutturdu. Bu durum bizleri çok memnun etti” dedi.

Atar, konuşmasının devamında şu bilgileri verdi: “Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği ile KOBİDOS’un birlikte yürüttükleri sosyal sorumluluk projesinin bu yıl 4.'sünü düzenliyoruz. Ülkemizdeki çölyaklı ve PKU'lu hastaların sesi olmak, bu hastalıkların bilinirliğini artırmak ve glutensiz ürünlerin pahalılığına dikkat çekmek amacıyla 24-27 Haziran tarihleri arasında 16 gönüllü bisikletçi ile Kocaeli-Bilecik-Eskişehir-Sivrihisar-Ankara rotasında pedal çevireceğiz. Rota üzerindeki çölyak dernekleriyle etkinlikler yaparak, 0-18 yaş aralığındaki çölyak ve PKU rahatsızlığı olan çocuklarımıza, glutensiz ürün üreten firmaların projeye destek amacıyla gönderdikleri ve KOBİDOS ailesi ile yerel firmaların destekleriyle satın alınan 400 ürün kolisini hediye ederek onların yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz.”

Program

  • 24 Haziran 2024: Kocaeli - Bilecik
  • 25 Haziran 2024: Bilecik - Eskişehir
  • 26 Haziran 2024: Eskişehir - Sivrihisar
  • 27 Haziran 2024: Sivrihisar - Ankara
  • 28 Haziran 2024: Ankara Anıtkabir ziyareti

Etkinlik süresince bisiklet dostlarını @kobidos  https://www.instagram.com/kobidos/ sosyal medya hesaplarından takip ederek, etkinlik alanlarında destek olmaya davet ediyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.