Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gölcük'te çocuk şenliğine yoğun ilgi

27.05.2024 - 15:15, Güncelleme: 27.05.2024 - 15:15 138+ kez okundu.
 

Gölcük'te çocuk şenliğine yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü.KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çocukları eğlence ile buluşturuyor. Kültür-sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Gölcük Belediyesi, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda çocukları, eğlence dolu bir günde bir araya getirdi. Renkli görüntülere sahne olan Çocuk Şenliği’ne çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan çocuklar; tiyatro gösterileri, yarışmalar, oyunlar, çizgi film maskotlarıyla doyasıya eğlendiler.

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çocukları eğlence ile buluşturuyor. Kültür-sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Gölcük Belediyesi, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda çocukları, eğlence dolu bir günde bir araya getirdi. Renkli görüntülere sahne olan Çocuk Şenliği’ne çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan çocuklar; tiyatro gösterileri, yarışmalar, oyunlar, çizgi film maskotlarıyla doyasıya eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.