Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasan Nasrallah’ın halefi olan Haşim Seyfeddin, İsrail’in Beyrut’ta sabah saatlerinde düzenlediği hava saldırında öldürüldü

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.10.2024 - 08:31, Güncelleme: 04.10.2024 - 11:02 2781 kez okundu.
 

Hasan Nasrallah’ın halefi olan Haşim Seyfeddin, İsrail’in Beyrut’ta sabah saatlerinde düzenlediği hava saldırında öldürüldü

Hizbullah’ın yeni lideri olarak gösterilen Haşim Seyfeddin, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti.
İsrail’in Beyrut’a Düzenlediği Hava Saldırısında Haşim Seyfeddin Öldürüldü NBC News tarafından yayınlanan son dakika haberine göre, Hizbullah’ın yeni lideri olarak gösterilen Haşim Seyfeddin, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti. Seyfeddin, Hizbullah’ın mevcut lideri Hasan Nasrallah’ın halefi olarak görülüyordu. İsrail, kara harekâtında karşılaştığı zorluklar ve kayıplar sonrası, dün akşam saatlerinde Lübnan topraklarından geri çekilerek hava saldırılarına yönelmişti. Lübnan’daki kara harekâtında ağır kayıplar veren İsrail ordusu, bu strateji değişikliği ile Hizbullah’ın kilit isimlerini hedef almayı amaçladı. İsrail’in Beyrut’a yönelik son hava saldırısının en önemli hedeflerinden biri ise Hizbullah’ın yeni lideri olarak kabul edilen Haşim Seyfeddin oldu. İsrail’in hava saldırılarının Seyfeddin’i hedef aldığı ve bu saldırı sonucunda öldürüldüğü doğrulanırken, Hizbullah kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Haşim Seyfeddin, Hizbullah’ın askeri ve siyasi kanatlarında önemli bir rol üstleniyor, örgütün gelecek stratejilerinde kilit isimlerden biri olarak kabul ediliyordu. İsrail’in havadan gerçekleştirdiği operasyonların Lübnan’da gerilimi daha da tırmandıracağı tahmin ediliyor. Analistler, bu tür saldırıların bölgede yeni çatışmalara yol açabileceğini belirtiyor.
Hizbullah’ın yeni lideri olarak gösterilen Haşim Seyfeddin, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti.

İsrail’in Beyrut’a Düzenlediği Hava Saldırısında Haşim Seyfeddin Öldürüldü

NBC News tarafından yayınlanan son dakika haberine göre, Hizbullah’ın yeni lideri olarak gösterilen Haşim Seyfeddin, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti. Seyfeddin, Hizbullah’ın mevcut lideri Hasan Nasrallah’ın halefi olarak görülüyordu.

İsrail, kara harekâtında karşılaştığı zorluklar ve kayıplar sonrası, dün akşam saatlerinde Lübnan topraklarından geri çekilerek hava saldırılarına yönelmişti. Lübnan’daki kara harekâtında ağır kayıplar veren İsrail ordusu, bu strateji değişikliği ile Hizbullah’ın kilit isimlerini hedef almayı amaçladı. İsrail’in Beyrut’a yönelik son hava saldırısının en önemli hedeflerinden biri ise Hizbullah’ın yeni lideri olarak kabul edilen Haşim Seyfeddin oldu.

İsrail’in hava saldırılarının Seyfeddin’i hedef aldığı ve bu saldırı sonucunda öldürüldüğü doğrulanırken, Hizbullah kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Haşim Seyfeddin, Hizbullah’ın askeri ve siyasi kanatlarında önemli bir rol üstleniyor, örgütün gelecek stratejilerinde kilit isimlerden biri olarak kabul ediliyordu.

İsrail’in havadan gerçekleştirdiği operasyonların Lübnan’da gerilimi daha da tırmandıracağı tahmin ediliyor. Analistler, bu tür saldırıların bölgede yeni çatışmalara yol açabileceğini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.