Sitenin sağında bir giydirme reklam

İki takımdan ligden çekilme başvurusu

Spor 13.06.2023 - 18:58, Güncelleme: 14.06.2023 - 00:58 26441+ kez okundu.
 

İki takımdan ligden çekilme başvurusu

Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF'ye gelecek sezon için ligden çekilme talebinde bulundu.
Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, tüm hakları bir sonraki sezona kalacak şekilde ligden çekilme başvurusu yaptı. Ajansspor'da yer alan habere göre, TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile 3. Lig'in yeni ekibi Kahramanmaraş İstiklalspor'un başvurlarının kabul edileceği belirtiliyor.
Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF'ye gelecek sezon için ligden çekilme talebinde bulundu.

Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, tüm hakları bir sonraki sezona kalacak şekilde ligden çekilme başvurusu yaptı.

Ajansspor'da yer alan habere göre,  TFF 1. Lig " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile 3. Lig'in yeni ekibi Kahramanmaraş İstiklalspor'un başvurlarının kabul edileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.