Sitenin sağında bir giydirme reklam

Film gibi izlediler!

Yerel 31.12.1899 - 00:00, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:16 52864+ kez okundu.
 

Film gibi izlediler!

Adana'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, çevrede toplanan meraklı vatandaşların çalışmaları film gibi izlemesi dikkat çekti.
Adana’da 45 yaşındaki Mehmet İbişağa, motosikletiyle seyir halindeyken, bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti; kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki TIR’a çarptı. Kazada İbişağa, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, çevrede toplanan meraklı vatandaşların çalışmaları film gibi izlemesi dikkat çekti. Kaza, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Onur Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletiyle caddede seyir halinde olan Mehmet İbişağa, bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki TIR’a çarptı. Savrularak kanlar içinde yerde kalan İbişağa, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, kapsamlı bir soruşturma başlattı. Bu esnada çevrede toplanan vatandaşların, adeta film izler gibi çalışmaları takip etmesi dikkat çekti.
Adana'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, çevrede toplanan meraklı vatandaşların çalışmaları film gibi izlemesi dikkat çekti.

Adana’da 45 yaşındaki Mehmet İbişağa, motosikletiyle seyir halindeyken, bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti; kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki TIR’a çarptı. Kazada İbişağa, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, çevrede toplanan meraklı vatandaşların çalışmaları film gibi izlemesi dikkat çekti.

Kaza, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Onur Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletiyle caddede seyir halinde olan Mehmet İbişağa, bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki TIR’a çarptı.

Savrularak kanlar içinde yerde kalan İbişağa, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, kapsamlı bir soruşturma başlattı. Bu esnada çevrede toplanan vatandaşların, adeta film izler gibi çalışmaları takip etmesi dikkat çekti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.